Prodej pozemku pro bydlení, Malá Morávka, 4047 m2 (ID: 1369998)

Malá Morávka

19 020 900 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize RK a realitního a právního servisu
Hypotéka od 90 648 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaMalá Morávka
ID1336/26
Plocha nemovitosti4047 m2

Origo partneři v Malé Morávce

Popis

Milujete hory v létě i v zimě a Jeseníky jsou vaší srdeční záležitostí? Máme pro vás exkluzivní nabídku jednoho nebo hned dvou stavebních pozemků na lukrativním místě přímo v srdci Chráněné krajinné oblasti Jeseníky. Splňte si svůj sen o bydlení tady, v Karlově pod Pradědem. V malebném údolí pod hřebenem Jeseníků.

Tyto dva pozemky mají rozlohu 2160 a 1887 metrů čtverečních pro bydlení i rekreaci. Pokud preferujete přírodní materiály a venkovský vzhled domu, tady budete mít ideální podmínky třeba pro stavbu roubenky, zároveň ale nebudete omezení památkově chráněnou zónou. Zastavitelnost pozemků je 10% a podle územního plánu zde můžete postavit stavbu se základními znaky jesenického domu (půdorys výrazného obdélníku s poměrem stran 2 : 1 a větším, sedlová střecha, hřeben v podélné ose půdorysu, výška hřebene do 10 m). Inženýrské sítě jsou u pozemku. V současné době již stojí na sousedím pozemku stavba Roubenka, která je před kolaudací.
Ze svého budoucího bydlení budete mít krásný výhled na protější stráně se sjezdovkami ( 12 km propojených sjezdovek ) a zážitek Vám ještě umocní večerní lyžování na Ski Aréně Karlov v zimě a v létě pohled na Bikery. Z okna domova budete sledovat obsazenost sjezdovek.

V zimě si tady můžete užívat lyžování, v létě můžete objevovat cyklotrasy nebo turistiku po hřebeni Jeseníků. Klid, příroda, sportovní vyžití a čerstvý vzduch na vás čekají v Karlově pod Pradědem. Vyjděte vstříc svému snu o bydlení v Jeseníkách, rádi vám k němu pomůžeme. Těšíme se na vás.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Malé Morávce.