Prodej vily, Mariánské Lázně, Chopinova, 630 m2

Chopinova, Mariánské Lázně

19 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 92 931 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChopinova, Mariánské Lázně
ID01214
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná630 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1118 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Mariánských Lázních

Popis

Developerské Centrum Vám nabízí jedinečnou příležitost koupě luxusní vily po kompletní rekonstrukci, která je umístěná v klidné částí lázeňského centra města Mariánské Lázně.
Objekt je logicky rozdělen na 2 části, jednu tvoří budova určena pro vlastníka, druhá část ja zamýšlena buď pro návštěvníky, nebo pro další členy případné domácnosti.
V uzavřeném areálu se nachází budova a pěkná privátní zahrada. V domě jsou k dispozici: sauna, několik krbů, 4 ložnice vč. 4 koupelen, a to vše uprostřed lesního masivu, ovšem na úpatí centra Mariánských Lázní. Celková plocha pozemku je 1118 m2, obytná plocha budovy činí 630 m2 a zastavěná 320 m2. Dům má dvě nadzemní podlaží a suterén, kde se nachází kotelna, komora a východ na zahradu. Dále se zde nachází společenská místnost s krbem a saunou. Dům se děli na dvě křídla, hlavní budovu a samostatný apartmá s dispozici 1+1. V hlavni budově v přízemí se nachází otevřený prostor spojující kuchyň, obývací část s krbem a jídelnu. Dále se zde nachází pracovna, ložnice se vstupem na terasu, koupelnou (vana, sprchový kout) a šatnou. Ve 2.np jsou dva samostatné pokoje, každý pokoj má vstup do vlastní koupelny. Vytápění plynové (vlastní kotelna v suterénu) kombinované s radiátory a podlahové, regulace teploty pomoci termostatu. Dům má k dispozici 2 garážová stání. Bezpečné bydlení uprostřed přírody s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí. Pár minut pěsky od Lázeňské kolonády a pramenů. Vhodné pro tu nejnáročněší klientélu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Mariánských Lázních.