Prodej rodinného domu, Kralice nad Oslavou - Horní Lhotice, 167 m2

Kralice nad Oslavou, Horní Lhotice

5 490 000 Kč
/za nemovitost
Za nemovitost.
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKralice nad Oslavou, Horní Lhotice
ID878743
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná167 m2
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti4283 m2

Origo partneři v Kralicích nad Oslavou

Popis

Nově nabízíme k prodeji rodinný dům s rozsáhlým pozemkem v Kralicích nad Oslavou, v části Horní Lhotice.

Rodinný dům je průjezdem rozdělen na 2 samostatné bytové jednotky 3+1 a 1+1. Původní část domu byla postavena na začátku 20. stol. a byla průběžně přistavována a udržována až do současné podoby.
Je napojen na veškeré inženýrské sítě, vytápění zajišťuje plynový kotel nebo kotel na tuhá paliva, voda obecní nebo studniční a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler pro každou jednotku.

K domu dále náleží hospodářské budovy, které s ním tvoří funkční celek na vydlážděném dvoře. Jedná se o 2 garáže, chlévy, dřevník a kotelnu.

Na dům následně navazuje pozemek, který je z většiny využíván jako zahrada. Celková plocha pozemku činí úctyhodných 4283 m2.

Horní Lhotice jsou okrajovou částí obce Kralice nad Oslavou, která poskytuje běžnou občanskou vybavenost. Dostupnost do Brna či Třebíče autem cca 30 minut.

V případě zájmu o více informací či dohodnutí termínu prohlídky nás kontaktujte!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kralicích nad Oslavou.