Prodej bytu 3+kk, Praha - Vysočany, Oktábcových, 120 m2

Oktábcových, Praha 9 - Vysočany

Cena na vyžádání

2x vnitřní parkovací stání a 1x sklep již v ceně, neplatíte provizi
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOktábcových, Praha 9 - Vysočany
IDA.11.02
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná120 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme nový mezonetový byt 3+kk (119,7 m2) s velkou terasou (57,4 m2) orientovanou na severovýchod. 2x vnitřní parkovací stání s dobíjecí stanicí na elekromobil a 1x zděná sklepní kóje (8,2 m2) již v ceně. Byt se nachází v dokončeném rezidenčním projektu Výhledy Rokytka v ulici Oktábcových v Praze 9 - Vysočany, v nově vznikající čtvrti Emila Kolbena, v těsné blízkosti parku Rokytka a rybníku Zahrádky. V docházkové vzdálenosti od stanice metra B Kolbenova a zastávek tramvaje.
Nadstandardní vybavení bytu je navrženo v moderním stylu s důrazem na funkční využití jednotlivých místností a na budoucí hospodárnost provozu budovy (PENB „B“). Výška stropů až 3,3 m, podstropní klimatizace LG, elektricky ovládané předokenní žaluzie na všech oknech, bezfalcové lakované dveře zn. DEXTURA, dřevěná podlaha.Příprava pro venkovní kuchyň/bar.
Byt typu mezonet je stavebně řešený jako 3+kk (interiérově možno vyřešit jako 4+kk).
Neplatíte provizi - prodej přímo od vlastníka/developera. Ihned k nastěhování. Nabídka volných bytů je na webových stránkách projektu Výhledy Rokytka.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9.