Pronájem bytu 4+kk, Praha - Vinohrady, Kolínská, 144 m2

Kolínská, Praha, Vinohrady

52 000 Kč
/za měsíc
+ provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKolínská, Praha, Vinohrady
IDV3503
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná144 m2
Patro5.
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti124 kWh/m2 za rok
DopravaMHD
Balkon
Terasa
Výtah

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Evidenční číslo / ID zakázky: V3503

Máme pro Vás hezkou nabídku k dlouhodobému pronájmu – krásný zařízený byt 4+kk s vlastní saunou o ploše 144 m2, situovaný v 5. patře kompletně zrenovovaného historického domu s výtahem v Kolínské ulici, Praha 2 - Vinohrady. Daná nabídka odpovídá všem požadavkům k okamžitému nastěhování bez starosti díky své plné vybavenosti.

Celková rozloha bytu (144 m2) je tvořena velkou vstupní halou, propojenou s obývacím pokojem a kuchyni (celkem 65 m2), třemi ložnicemi, saunou a balkonem. Zvláštní jídelní prostor tvoří hezké místo pro stravování, a designová bílá kuchyňská linka navíc obsahuje myčku, vestavnou troubu, lednicí s mrazákem a sklokeramickou varnou desku, se kterou nepotřebujete speciální nádobí.

Byt má nadstandardní uspořádání, , čemuž odpovídají vyšší stropy, velká okna ve všech pokojích, sauna a vířivka, šatna, kompletně vybavená koupelna (pračka a sušička). Plynové vytápění a ohřev vody se provádí pomocí kombinovaného plynového kotle. Ve vnitrobloku se nachází zahrada o rozloze 250 m2, kterou ocení děti i dospělí.

Byt se nachází v tiché ulici v pěší vzdálenosti Riegrových sadů. Výborná poloha v srdci Vinohrad kombinuje dopravní dostupnost s vynikajícími rekreačními možnostmi. V okolí je spousta kaváren, klubů a restaurací, škol a školek. V pěším dosahu MHD – zastávky Orionka, Perunova a stanice metra „A“– Flora.

Měsíčné nájemné: 52.000,-Kč + poplatky 1.500,-Kč/osoba.

K nastěhování ihned.

Vzhledem k tomu, že energetická třída PENB není známa, v souladu se zákonem uvádíme energetickou třídu G.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!