Prodej rodinného domu, Jáchymov, Komenského, 162 m2

Komenského, Jáchymov

4 099 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 19 535 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKomenského, Jáchymov
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná162 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti523 m2
Garáž

Origo partneři v Jáchymově

Popis

Hledáte rodinný dům nebo chalupu v krásné přírodě? K prodeji máme dům o velikosti 4+1, se dvěma garážemi a dvěma zahradami na jižní straně údolí s nádherným výhledem na lázeňské město Jáchymov v Krušných horách. Jedná se o řadový dům o třech podlažích, se sedlovou střechou v klidné čtvrti.

Celková zastavěná plocha je 105 m, obytná plocha domu je 88 m, užitná plocha domu je 162 m. Zahrada před domem má 39 m2 a hlavní zahrada přes ulici která je v mírném svahu je 340 m2. Obě zahrady jsou orientovány na jižním svahu.

1.PP (SKLEP) obytná místnost (ateliér) s balkonovými dveřmi na spodní zahradu, sklep na ovoce, dílna, kotelna (elektrokotel) s nevyužitou uhelnou.

1.NP (PŘÍZEMÍ) je vstup z ulice na chodbu která dále navazuje na předsíň a prádelnu.
Hlavním prostorem přízemí je prostorný obývací pokoj s jídelnou a oddělenou kuchyní s balkonovými dveřmi je vstup na dřevěnou terasu 7,45 m2, s výhledem na jih do údolí Jáchymova.
V přízemí je pak šatna, samostatný pokoj a sociální zařízení s koupelnou.

2.NP (OBYTNÉ PODKROVÍ) 2 x ložnice a samostatné WC s umyvadlem.
Nad částí podkroví (schodiště a ložnice) je po žebříku přístupná malá půda se střešním výlezem ke komínu.

Vytápění domu je centrální ústřední teplovodní s deskovými konvektory LIKOV, tepelným zdrojem je elektrický kotel PROTHERM REJNOK, ohřev teplé užitkové vody zajišťuje el. bojler. Rozvody pitné vody a kanalizace jsou napojeny na městský řad.

Rekonstrukce domu, včetně výměny oken, zateplení uliční fasády a obytného podkroví proběhla naposledy v roce 1993-1995.

Jáchymov: ve městě je veškerá občanská vybavenost, včetně aquaparku. Město je vhodným výchozím bodem pro letní i zimní rekreaci, houbaření, a jsou zde dobré podmínky pro sportovní aktivity na horách, pěší turistiku, cykloturistiku a lyžování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jáchymově.