Prodej rodinného domu, Božice, 160 m2

Božice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena konečná-i včetně poplatku RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBožice
ID2024007
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti770 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední plynové, Ústřední elektrické, Jiné
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaVodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Božicích

Popis

Vítejte v Božicích, v malebné obci s rozmanitými možnostmi. V moderním, nízkoenergetickém domě, který čeká na své úplně první majitele . Tento dům bude perfektním místem pro Váš nový začátek.
Rodinný dům se zahradou o celkové ploše 770 m2 byl v tomto roce dostavěn a bude kolaudován. Jeho dispoziční velikost je 4+kk se dvěma šatnami, koupelnou s toaletou a ještě další samostatnou toaletou, toto vše rozmístěné do dvou pater.
1NP
* chodba (zádveří),
* dva pokoje (kde jeden z nich nyní slouží jako šatna s technickou místností),
* koupelna s toaletou,
* komora,
* obývací místnost s kuchyní s krásným výhledem do zahrady
2NP
* chodba,
* dva velké pokoje ( každý lze rozdělit na dva menší),
* toaleta
*šatna
Zdrojem elektrické energie je FVE o velikosti 9 kwp, ale je napojeno i na síťovou elektřinu, voda je čerpána z obecního zdroje, plyn bude zapojen, dům zároveň disponuje vlastní čističkou odpadních vod, popř.je možnost napojení na obecní odpad. Vytápění v domě je podlahové v 1NP a el. radiátory v patře. V domě dále naleznete kamerový zabezpečovací systém a uvnitř domu zabezbečovací systém Jablotron-pohybová čidla.
Pomyslnou třešničkou na dortu je krásná zahrada která přímo vybízí ke zpomalení a užívání si chvilek pohody s celou rodinu.
Božice jsou obcí nacházející se v okrese Znojmo, pouhých 20km (21min) od Rakouska, 50km (40min) od Brna. Je to obec s veškerou občanskou vybaveností. Najdete zde lékaře, lékárnu, školu, školku, poštu, obchody, restaurace, ale také Relaxační a sportovní centrum s bazénem, saunou a spoustou dalšího. Božice je obec s krásným okolím určená přímo pro Vás.
Plochy pochází z katastru nemovitostí a vlastního měření, jsou pouze informativní, kupní cena je za objekt.Fotografie jsou doplněny o vizualizace možného dokončení.
Pro více informací, případně prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Božicích.