Prodej rodinného domu, Dolní Břežany, K Točné, 252 m2

K Točné, Dolní Břežany

18 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena uvedena vč. provize a právního servisu
Hypotéka od 90 501 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK Točné, Dolní Břežany
IDN07489
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná252 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy178 m2
Plocha nemovitosti1425 m2
Plocha zahrady1247 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední elektrické
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Bazén

Origo partneři v Dolních Břežanech

Popis

RD 6+1/ 2 x koupelna/ Garáž/ Terasa/ Pergola - 252 m2 + zahradní dům, nacházející se v obci Dolní Břežany, Praha - západ. Jedná se o cihlový dům kolaudovaný v roce 2003 s velkoryse řešenou dispozicí. Přízemí dominuje velký obývací pokoj (36 m2) s krbem a francouzskými okny s východem na zahradu a velká kuchyň s jídelnou a spižírnou a barovým pultem ( 18 m2), která je vybavená značkovými vestavěnými spotřebiči. V domě je kladen důraz na dřevo masiv - podlahy, schodiště, interiérové dveře vč. obložek. Po celém domě jsou před okenní rolety.

Vytápění zajišťuje vlastní tepelné čerpadlo "země vzduch" a ohřev vody velkokapacitní el. bojler, který je napojen na fotovoltaiku. V domě je částečně podlahové topení a částečně jsou radiátory. Dům je napojen na vlastní studnu s pitnou vodou, která se nachází na pozemku a odpad je sveden do vlastní jímky.

Na pozemku o celkové výměře 1425 m2 se nachází zděný zahradní dům s krbem a posezením a jeho další části slouží jako úložný prostor pro zahradní techniku. Dále se na pozemku nachází bazén a dostatek parkovacích míst. Vjezd na pozemek je dvojí a teoreticky je možné pozemek rozdělit a získat další stavební parcelu.

Dům se nachází ve velmi klidné části Dolních Břežan, které jsou považovány za prémiovou Středočeskou obec s veškerou občanskou vybaveností.
Výborná dopravní dostupnost - 5 min. autem Pražský okruh. Dům je aktuálně vyklizený a po výmalbě, teoreticky připravený ihned k nastěhování.
Možnost financovat hypotečním úvěrem, který zdarma vyřídíme. Pro více informací volejte manažera nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Břežanech.