Prodej chaty, Tuchořice, 68 m2

Tuchořice

3 987 600 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 19 004 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTuchořice
IDN672
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná68 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha68 m2
Plocha nemovitosti399 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Tuchořicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivní nabídka chaty v výborném stavu bez nutnosti jakékoli investice. Krásné místo pro vás a rodinu k odpočinku.
Zděná chata s dispozici 3KK s výhledem do krajiny, ihned připravená k rekreaci navíc se snadnou dostupností Prahy západ.

Příjemný interiér s praktickou dispozicí a veškerými benefity jako doma, plnohodnotná kuchyně, koupelna, samostatná toaleta
snadno přístupná půda a také dřevník.

Příjemným faktem je i vkusně naladěný interiér z rukou pečlivého majitele. Dispozice objektu je tvořena částečným podsklepením, vstupní předsíňkou se samostatnou toaletou, koupelnou se sprchou a umyvadlem, kuchyní s obývací částí a obytným podkrovím s dvojicí ložnic.

Zahrada se precizní údržbou, vzrostlou zelení, jednoduchou skalkou s terasou a posezením, které vás nepřestane bavit. Vzrostlá zeleň zajištuje i příjemnou míru soukromí.

Objekt disponuje vlastní vodou z vrtu, jímkou 2m3 včetně (platného SP na navýšení kapacity), parkováním na pozemku na zatravňovacím pásu pro 1 větší automobil s možností rozšíření. Příjezd je zajištěn po obecní komunikaci, vlastní pozemek 367 m2.


Podrobnosti najdete na webu nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Tuchořicích.