Prodej bytu 2+1, Ostrava, Sokolovská, 52 m2

Sokolovská, Ostrava

2 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 11 438 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSokolovská, Ostrava
ID5102
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná57 m2
Patro1. z 6
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha52 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DopravaMHD
Balkon
Sklep
Výtah
Převod do OV

Origo partneři v Ostravě

Popis

BO! reality Vám nabízí ke koupi byt 2+1, ve vyhledávané části Poruby na ul. Sokolovská.

Byt je v udržovaném původním stavu, jen s menšími úpravami. Podlahová plocha je 52 m² + balkon 3 m² + sklep . Hlavní pokoj je orientovaný na Sokolovskou, ložnice a kuchyně do tichého vnitrobloku se spoustou zeleně. V pokojích jsou parkety, v chodbě a kuchyni dlažba, zachovalá. Koupelna i wc jsou zděné. Byt je ve zvýšeném přízemí revitalizovaného bytového domu s novými balkony.

OC Bohemia je doslova pár kroků od domu, v nejbližším okolí najdete mateřskou i základní školu, zdravotní středisko a obchody Albert a Hruška. Zastávka MHD je do 50 metrů od vchodu.

Byt je družstevní, bez možnosti převodu do osobního vlastnictví, malé bytové družstvo jednoho vchodu. Podnájem bytu družstvo umožňuje, byt byl dlouhodobě pronajatý do června 2024.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, ráda Vám byt představím na osobní prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Ostravě.