Prodej rodinného domu, Zaječí, 192 m2 (ID: 1373941)

Zaječí

4 190 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního a realitního poprodejního servisu
Hypotéka od 19 968 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZaječí
ID210
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná192 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti309 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Zaječí

Popis

Naše kancelář Vám nabízí v exkluzivním zastoupení koupi rodinného domu o velikosti 4+1 v obci Zaječí v samotném srdci oblíbené lokality Jižní Moravy ve Velkopavlovické vinařské podoblasti v pohádkově malebné chráněné krajinné oblasti Pálava, v blízkosti Lednicko-valtického areálu a nedaleko vodní nádrže Nové Mlýny.

Dům je ihned obyvatelný, takže je vhodný ke stálému bydlení, ale i k rekreaci a relaxaci. S úpravami se dá využívat k podnikání jako penzion, případně i s vinným sklepem, dále je možné rodinný dům rozšířit o půdní vestavbu. Dům je vhodný i jako investice do budoucna, dále je zde možnost přikoupení přilehlého vinného sklepu cca 91,40 m2 (sestávající z části na povrchu v KN 32 m2 a zbývající části sklepních prostor) a možnost přikoupení garáže 23 m2. Koupě těchto samostatných nemovitých věcí není podmínkou.

Zaječí má výbornou dopravní dostupnost IDS do okolí autobusem i po železnici, nedaleko obce se nachází železniční trať Brno-Břeclav-Vídeň, dojezdová vzdálenost do Brna je 27 minut. Nájezd na dálnici D2 je ve vzdálenosti 12 km v Hustopečích, kde je velká možnost nákupů v obchodních domech. V blízkosti se nachází známá vodní nádrž Nové Mlýny, která je vzdálená pouze 9 km a je vhodná k vodním sportům a rekreaci.

Objekt sestává ze čtyř obytných místností, kuchyně, koupelny se samostatným WC, komorou, technickou místností a chodbou, která přechází v prostornou verandu. Každá místnost má samostatný vchod z páteřní chodby. Z verandy se vchází na dvůr, kde se nachází hospodářské budovy a vchod do sklepa. Ze dvora je druhý samostatný východ na ulici, což velmi zjednodušuje obslužnost domu.

Dům je napojen na veškeré IS, tj. obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn. Vytápění domu je v současnosti řešeno teplovodním kotlem na tuhá paliva s možností alternativy připojení plynového kotle.

Vinný sklep sestává z přípravny, kterou je možné využívat i k posezení nebo dalším akcím, místnosti na ukládání sudů a další menší místnosti. Ve sklepě je rozvedená elektroinstalace. Garáž je umístěna naproti domu jako samostatně stojící, zděná stavba s plochou střechou a výklopnými vraty.

Než-li bude vyhotoven PENB, uvádíme ze zákona tř. “G“. K dispozici jsou i plány pro vážné zájemce. Nemovité věci nejsou zatíženy žádnými právy třetích osob.

Zaječí je velmi malebná obec, která poskytuje svým obyvatelům mnoho vyžití. Jsou zde dvě rozhledny Dalibor a Maják odkud je vidět nádherné panorama jižní Moravy. Dále je zde mateřská a základní škola, fotbalové hřiště, venkovní hřiště pro děti, workoutové hřiště, Česká pošta, JEDNOTA i večerka, případně je možno využít služeb společnosti Rohlík. V obci se nachází restaurace i hotel Zaječák, Vinařství U Kapličky, (kde se natáčely filmy Bobule a Bobule 2), Vinařství a ubytování Nosreti, vinný bar Vajbar.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zaječí.