Prodej bytu 3+kk, Praha - Kyje, Travná, 67 m2

Travná, Praha 9, Kyje

7 280 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právního servisu a provize realitní kanceláře
Hypotéka od 34 694 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTravná, Praha 9, Kyje
ID11549
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná67 m2
Patro5. z 6
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha67 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaVodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

K prodeji je zrekonstruovaný byt s dispozicí 3+kk o velikosti 67,17m2, s lodžií o velikosti 3,24m2. Nachází se v pátém nadzemním podlaží ze šesti udržovaného panelového domu s výtahem, v klidné ulici Travná, Praha Kyje.

Světlý byt tvoří předsíň s místem pro šatnu. Obývací pokoj s prostorově oddělenou kuchyní. Dva pokoje, jeden se vstupem na lodžii. Prostornou koupelnu osazenou sprchovým koutem, společně s toaletou.
Kuchyň je zařízena stylovou kuchyňskou linou, troubou, sklokeramickou varnou deskou, digestoří. Je zde i místo pro myčku.
Předností bytu jsou prostorné místnosti s otevřený výhled a nízké provozní náklady.
K bytu náleží i sklepní koje o velikosti 2m2.

V místě se nachází veškerá občanská vybavenost- supermarket Albert, školka, škola. Pouze pět minut chůze od domu se nachází multifunkční park Jahodnice, nebo park Československých legionářů.
Dostupnost MHD je výborná. Pouze pár minut chůze od domu se nachází autobusová stanice Jahodnice a do třináct minut se dopravíte na metro trasy B Hloubětín.

Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!