Prodej rodinného domu, Kefalas (Κεφαλάς Χανίων), Řecko, 120 m2

Kefalas (Κεφαλάς Χανίων), Řecko

7 019 600 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaKefalas (Κεφαλάς Χανίων), Řecko
IDRKEKH179
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha120 m2
Plocha nemovitosti1350 m2

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej vybavený dům s bazénem v obci Kefalas v Chanijské oblasti na Krétě v Řecku. Dům o rozloze 120 m2 stojí na pozemku o rozloze 1 350 m2 a je součástí menšího komplexu.

Dům je jednopodlažní a sestává z otevřeného prostoru s kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem, kde je krb a velké posuvné dveře vedoucí na terasu. Dále jsou v domě 2 koupelny a 3 velké prosvětlené ložnice s vestavěnými skříněmi, přičemž dvě z nich mají přístup na vlastní balkon s částečným výhledem na moře.

Před domem je bazén, příjemný prostor s lehátky k relaxaci a také udržovaná zahrada s mnoha stromy. Dům se prodává vybavený, má klimatizaci, krb, moskytiéry a zahradní nábytek. Náleží k němu privátní parkovací místo. Vzdálenost k moři a nejbližší pláži je cca 4,9 km.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.