Prodej rodinného domu, Špindlerův Mlýn - Přední Labská, 100 m2

Špindlerův Mlýn, okres trutnov, Přední Labská

10 998 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 52 413 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠpindlerův Mlýn, okres trutnov, Přední Labská
ID897888
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná75 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy204 m2
Podlahová plocha100 m2
Plocha nemovitosti2034 m2
Plocha nebytových prostor55 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
VodaMístní zdroj
Výtah
Parkování

Origo partneři v Špindlerově Mlýně

Popis

Nabízíme k prodeji vzácný klenot v srdci Krkonoš – krásnou chalupu obklopenou malebnou přírodou ve Špindlerově Mlýně, konkrétně na adrese Přední Labská 36. Tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají klid, soukromí a blízkost k přírodním krásám.

Dům je situován na velmi prostorném pozemku o rozloze 2034 m², z čehož 1836 m² tvoří pečlivě udržovanou zahradu. Celková obytná plocha činí 100 m² s užitnou plochou 75 m² a nepobytový prostor o velikosti 55 m² poskytuje možnosti pro četné využití.

Dům, který byl původně postaven z kombinace kamene, cihel a dřeva si zachovává autentický venkovský šarm, ačkoliv vyžaduje rekonstrukci, která novému majiteli umožní adaptovat interiér podle vlastních představ. Současný stav nemovitosti je před rekonstrukcí, což je ideální pro ty, kteří si chtějí svůj nový domov přizpůsobit podle osobních přání a potřeb.

Špindlerův Mlýn, známý svou malebností a bohatými možnostmi pro rekreační aktivity, je ideálním místem pro život, ale i jako investice pro pronájem nebo rozvoj turistického ruchu. V oblasti se nachází několik lyžařských areálů, turistické trasy a cyklostezky, což přiláká turisty jak v zimní, tak v letní sezóně.

V souhrnu, tato chaloupka nabízí kouzelnou kombinaci klidného bydlení a přístupu k nejkrásnější přírodě Krkonoš. Ideální pro rodiny hledající únik z ruchu města, investory nebo milovníky hor. Neváhejte a přijeďte se a podívat na jedno z nejkrásnějších míst našeho kraje.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Špindlerově Mlýně.