Prodej rodinného domu, Osek, 141 m2 (ID: 1376286)

Osek

4 950 000 Kč
/za nemovitost
zlevněno, + provize realitky
Hypotéka od 23 590 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOsek
ID861021
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná141 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti307 m2

Origo partneři v Oseku

Popis

Rodinný Poklad v Oseku u Hořovic - Dům s Možnostmi.
Zažijte radost z vytváření vlastního domova s tímto rodinným domem, který čeká na vaši osobní rekonstrukci a kreativní dotek. Nachází se v poklidné a malebné obci Osek u Hořovic, nabízí nejen komfortní bydlení, ale i prostor pro realizaci vašich snů.
Co vás na tomto domě nadchne? Dům s možností rekonstrukce a přeměny podkroví na obyvatelné místnosti. Podlahová plocha 84 m², podkroví 53 m² a zahrada 179 m². Sklep 14 m² a garáž 25 m² poskytují dodatečný prostor pro vaše koníčky nebo potřeby. Začínáte s pevným základem: již provedena částečná rekonstrukce.
Klidné prostředí s blízkostí škol a obchodů.
Výborná dopravní dostupnost, autobusové a vlakové spojení. Autem budete po D5 za 30 minut na metru Zličín.
Přijměte výzvu a proměňte tento dům ve svůj vysněný domov.
Kontaktujte nás pro další informace nebo prohlídku a začněte psát svůj příběh v Oseku u Hořovic!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Oseku (okr. Beroun).