Prodej rodinného domu, Slapy, 260 m2

Slapy

10 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 50 993 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSlapy
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná260 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha260 m2
Plocha nemovitosti1227 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Slapech

Popis

Slapy - prodej rodinného domu 260 m², pozemek 1 227 m² se stavebním povolením, okres Praha-západ

Praha západ, obec Slapy, k prodeji rodinný dům na pozemku 1 227 m2 a s platným stavebním povolením ke stavebním úpravám a IS. Pozemek je rohový v zastavěné části klidné obce, v blízkosti je nákupní obchod, zastávka autobusu a v blízkosti 3 km se nachází koupací pláž Ždáň. IS jsou všechny, jediný plyn v obci není. Dům vyžaduje stavební úpravy k vlastnímu bydlení dle vašich představ a vizualizace.

V přízemí se nachází 5x místnost, 2 x veranda (dle svého uvážení), koupelna, WC. V půdním prostoru je volný prostor k možnému dalšímu vystavění 3 pokojů a soc. zázemí. Po stavebních úpravách by mohl dům být využíván v přízemí 2+1 nebo 3+1 s možností vyjít na otevřenou verandu. V 1. patře by mohli být další 3 x místnosti se zázemím a s vnitřním schodištěm. Na pozemku by mohla být parkovací místa pro auta, oddechová část na posezení u krbu a venkovního bazénu. Dům je částečně podsklepený.

K domu je pravomocné stavební povolení rekonstrukci domu i IS a vizualizace.

Dům se nachází na krásném a klidném místě, asi 200 m od golfového hřiště a 3 km od vodní nádrže Slapy - Ždáň. Je zde obecní úřad, ordinace praktického lékaře, zubní ordinace, ZŠ, MŠ, restaurace, obchody, multifunkční krytý sportovní areál a nové fotbalové hřiště.

V okolí je možnost koupání, turistiky, rybaření, vodních sportů, jachtingu. Dopravní spojení PID směr Praha - Smíchovské nádraží je 40 min, autem asi 30 min jízdy.

S financováním této nemovitosti Vám rád pomohu. Doporučuji prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Slapech (okr. Praha-západ).