Prodej rodinného domu, Stará Lysá, 85 m2 (ID: 1376865)

Stará Lysá

4 599 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 21 917 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStará Lysá
ID00030
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná85 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti431 m2

Origo partneři v Staré Lysé

Popis

Hledáte jedinečnou příležitost k vytvoření vysněného domova? Máme pro vás ideální nabídku!
Prodej staršího rodinného domu s podlahovou plochou 85 m2, který se nachází na pozemku o velikosti 431 m2 v malebné obci Stará Lysá.

Dům, původně postavený v roce 1905, nabízí autentický, historický charakter a je připraven na kompletní rekonstrukci podle vašich představ. Abychom vám usnadnili představu o potenciálu tohoto prostoru, připravili jsme pro vás inspirativní 3D vizualizaci, která ukazuje, jak by mohl dům vypadat po rekonstrukci. Nemovitost je zděná se sedlovou střechou, má betonové podlahy a částečně podsklepený prostor (8 m2). K dispozici je připojení na kanalizaci a vodovod, a navíc vlastní studna.
Stará Lysá, situovaná v okrese Nymburk, Středočeský kraj, je známá svou klidnou a přátelskou atmosférou. Obec nabízí základní občanskou vybavenost včetně mateřské školy, obchodu s potravinami, pošty a několika restaurací. Okolní přírodní rezervace Kersko-Bory je ideální pro rekreační aktivity jako pěší turistika a cykloturistika. Pro větší nákupy a další služby můžete využít blízké město Lysá nad Labem, které je vzdáleno pouhých 10 minut jízdy autem.

Dopravní dostupnost je zajištěna autobusovou dopravou a blízkostí dálnice D11, což umožňuje rychlé spojení do Prahy, vzdálené zhruba 35 km.

Těšíme se na váš zájem o tuto jedinečnou nabídku a věříme, že tento dům může být vaším novým domovem!
Díky spolupráci s finančními specialisty vám rádi poradíme ohledně zajištění nejlepšího financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Staré Lysé.