Prodej bytu 3+kk, Škvorec, Tyršova, 78 m2 (ID: 1376869)

Tyršova, Škvorec

7 499 900 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 35 742 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTyršova, Škvorec
ID00029
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná92 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha78 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Balkon

Origo partneři v Škvorci

Popis

Hledáte nový domov v klidné a malebné lokalitě? Máme pro vás ideální nabídku prostorného a moderního bytu 3+kk ve třetím patře bytového domu z roku 2008, nacházející se v krásné obci Škvorec. Tento byt o obytné ploše 78 m2 vás okouzlí svou útulností a dvěma prostornými terasami o velikostech 7,2 m2 a 7,3 m2, které jsou ideální pro relaxaci a odpočinek.
V bytě najdete vše, co potřebujete pro pohodlný život. Topení je zajištěno centrální kotelnou pro celý blok, zatímco dřevěná okna s dvojskly poskytují vynikající tepelnou izolaci. Fasáda domu je nově zateplená, konstrukce domu je částečně kamenná a částečně cihlová, což dodává domu stylový vzhled. Podlahy jsou z kvalitního borovicového dřeva, trámy u stropu dodávají bytu jedinečný charakter.
Byt se prodává s moderním vybavením, které zahrnuje kuchyňskou linku, myčku, v případě zájmu je možné zanechat i 2 roky starou lednici, troubu a indukční varnou desku. Střešní okna v kuchyni a dětském pokoji jsou vybavena předokenními stíněními pro plné zastínění, což zajišťuje maximální komfort v horkých dnech. Vytápění je moderně řešeno chytrými hlavicemi, které vám umožní snadno regulovat teplotu a šetřit tak energii.
Parkování je snadno dostupné v okolí domu, s možností pronájmu parkovacího místa naproti v domě.
K dispozici je také praktický sklep o velikosti 2 m2 a kolárna s kapacitou pro 2 kola.
Byt se nachází v uzavřeném areálu, který je plný zeleně a nabízí příjemné možnosti k posezení. Tento prostor je ideální pro rodiny s dětmi, které si zde mohou bezpečně hrát, aniž by rodiče museli mít obavy. Vnitroblok poskytuje soukromí a klidné prostředí pro relaxaci.

Obec Škvorec je ideálním místem pro rodinný život i aktivní odpočinek. V blízkosti domu najdete multifunkční hřiště, historický Savoia Castle, soukromou anglickou školu, pivovar v Úvalech, a cyklostezku pro milovníky cyklistiky.

Pro více informací a domluvu prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Půdorys bytu vám rádi zašleme na vyžádání.
Těšíme se na váš zájem o tuto jedinečnou nabídku a věříme, že tento byt může být vaším novým domovem!
Díky spolupráci s finančními specialisty Vám rádi poradíme ohledně zajištění nejlepšího financování.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Škvorci.