Prodej komerční nemovitosti, Hodonín, 139 m2

Hodonín

4 800 000 Kč
/za nemovitost
Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK. Financování zajistíme.
Hypotéka od 22 875 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHodonín
IDN106201
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná139 m2
Typ objektuPřízemní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Hodoníně

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji Přístaviště „U Jezu“. Jedná se o centrum vodní turistiky ve vyhledávané lokalitě města Hodonín. Tato lokalita má obrovský potenciál pro podnikání.

Přístaviště U Jezu Hodonín je součástí turistické atrakce Baťův kanál. Z Hodonína můžete plout na meadry řeky Moravy. Baťův kanál se v současné době propojuje s řekou Moravu, která je mezinárodní vodní cestou.

Přístaviště U Jezu Hodonín aktuálně nabízí pohodový odpočinek s dětmi, plavbu lodí po řece Moravě – Baťově kanálu.

Návštěvnost Přístaviště je ročně cca 100tis. S napojením a otevřením PK Rohatec se návštěvnost zvýší min. o 50%. Přístaviště U Jezu Hodonín je vzdáleno cca 1 km od centra města.

Součástí prodeje je níže uvedený seznam plavidel a příslušenství:
- 1x pramice Sázava
- 3x kánoe
- 1x laminátový člun Monika
- 1x šlapadlo Aquatoy
- 1x laminátový člun Carolina
- 1x loď Korálka 9.9hp
- 1x loď TMC 80hp
- 1x laminátový člun Andrea 25hp
- 1x gumový člun Pacific
- 1x člun Ranger
- 3x nafukovací SUP board
- 1x Katamaran Captain Morgan 15hp
- 1x člun Snaper 9.9hp
- přepravní vozíky, chatka, 2x Toy toy a 4 mola.

Hodonín i jeho okolí je plné krásných a zajímavých míst. Jedná se o nejkrásnější úsek řeky Moravy s neporušenou přírodou.

Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je toto místo vhodné právě pro Vaše potřeby a podnikání. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106201.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Hodoníně.