Prodej bytu 2+1, Praha - Žižkov, Žerotínova, 58 m2

Žerotínova, Praha 3 - Žižkov

7 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŽerotínova, Praha 3 - Žižkov
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná58 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji slunný byt 2+1 v 6. patře cihlového domu s výtahem v klidné ulici Žerotínova na Žižkově.

Byt o celkové ploše 58 m² se skládá z vstupní chodby, ložnice, prostorného obývacího pokoje, kuchyně s velkým střešním světlovodem poskytujícím spoustu denního světla, koupelny, samostatného WC a komory.

Okna bytu jsou orientována do vnitrobloku, čímž zajišťují klidné a nerušené bydlení.

K bytu patří sklepní koje, která byla před 2 lety zrekonstruována. V roce 2010 byla v domě vyměněna okna a v roce 2021 byl instalován nový plynový kotel. Fasáda domu byla zateplena, v bytě naleznete nové plovoucí podlahy a rozvody elektřiny.

Po domluvě je možnost ponechání veškerého nábytku zdarma.

K výlučnému užívání s bytem slouží balkon na chodbě.



V domě je volná půda, o jejímž budoucím prodeji SVJ již rozhodlo. Vlastníci bytů v domě budou mít přednostní právo koupě půdy, což poskytuje možnost do budoucna tento byt rozšířit a vytvořit si velkorysé rodinné, popřípadě vícegenerační bydlení.

Nemovitost je situována v klidné ulici na Žižkově s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Pouhé 2 minuty pěšky od domu a 3 zastávky MHD: Biskupcova, Ohrada a Hájkova. V okolí najdete obchody, restaurace, kavárny, školy a školky. Centrum Prahy je tramvají dostupné za cca 15 minut.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 3.