Prodej rodinného domu, Dambořice, 200 m2

Dambořice

Cena na vyžádání

Prohlídka v sobotu V 10:30 hod. - pokud máte zájem se účastnit - zavolejte nám. Cena včetně provize a právních služeb v AK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDambořice
StavbaCihlová
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti5302 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Dambořicích

Popis

Hledáte dům pro Vaši rodinu za rozumnou cenu, pak se s námi pojďte podívat na dům s garáží a zahradou v Dambořicích. Vhodné místo i pro milovníky koní. Dambořice je malebná obec v Jihomoravském kraji, 28 km jihovýchodně od Brna. Dispoziční řešení domu: Přízemí - vstup, kuchyň s jídelnou, chodba, dětský pokoj, obývací pokoj s krbem, ložnice, pokoj, koupelna ve výstavbě, sam. WC, komora-tech. místnost, kde je možno umístit např. plynový kotel. Ze dvora se jde po schodišti do půdního prostoru, v kterém byla dříve posilovna a dnes je tam skladovací prostor pro stavební materiál. Rekonstrukce domu je před dokončením - elektřina, voda, omítky. Vytápění domu: krbové teplovzdušné topení.
Celková výměra pozemku je 5302 m2 (zastavěná plocha 259 m2, orná půda 4670 m2, ostatní plocha 373 m2) a pozemek tvoří jeden celek. Parkování pro dva vozy. Dům je koncový, což je výhoda klidu a soukromí.
Zahrada u domu je částečně oplocena, ve dvoře je umístěn podzemní vinný sklep, garáž a nad garáží kůlna na dřevo. Pozemek Vám poskytuje dostatek soukromí pro Vaši rodinu.
Inž. sítě: voda: obecní vodovodní řád i kanalizace, el. 220 V i 380 V, plyn. V obci je výborná občanská vybavenost: základní škola a mateřská škola, nákupní středisko, restaurace, veterinář, kadeřnice, tenisový areál, pošta atd. V okolí jsou lesy, rybníky, památky, muzea atd. Krásný kraj a místo je vhodné také pro využití na chalupaření a rekreaci. Doporučujeme a na Vaše dotazy k nemovitosti Vám rádi odpovíme na uvedených kontaktech - těšíme se na Vás :)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dambořicích.