Prodej ubytování, Rohozná, 400 m2

Rohozná

2 650 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně právních služeb
Hypotéka od 12 629 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaRohozná
ID6010
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná400 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti436 m2
Elektřina400V
OdpadTrativod
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaAutobus
VodaVodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Rohozné

Popis

Nabízíme Vám k prodeji dvoupodlažní dům v obci Rohozná u Poličky.
jedná se o dvoupodlažní dům, jeden z prvních v obci http://www.rohozna.cz/ který sloužil vždy jako restaurace nebo hospoda a kulturní dům. V přízemí je tedy restaurace pro 25-30 lidí s malou kuchyní, kterou by bylo možné rozšířit na vaření teplých jídel.
Součástí restaurace jsou i oddělené toalety.
Přízemí je z jedné strany pod úrovní terénu a tak slouží jako studené sklepy, kotelna, technická místnost a pokoj nebo vhodné jako kavárna .
V prvním patře je sál pro 40-50 osob, kde lze konat libovolné kulturní a společenské akce. V patře je sociálka (také k rekonstrukci), předsálí, kde lze čepovat pivo a vydávat občerstvení a další místnost původně šatna. Vše vyžaduje stavební úpravy.
Podkrovní prostor je velmi rozsáhlý, ideální pro vestavbu ubytování.
Střecha je v havarijním stavu, oprava odhadována na 600-800.000,- Kč.

K domu náleží malý pozemek, kde je možné postavit venkovní terasu.

Dům je suchý, nemá narušenou statiku.

Obec Rohozná je na hranici Vysočiny a Pardubického kraje. Okolí je zajímavé pro turisty a cyklisty. V sousedství je atraktivní hrad Svojanov, kde je přes sezónu velká návštěvnost.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Rohozné (okr. Svitavy).