Prodej pozemku pro bydlení, Útěchovice pod Stražištěm, 1407 m2

Útěchovice pod Stražištěm

1 399 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 6 667 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaÚtěchovice pod Stražištěm
IDOCUPSS7
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1407 m2
Převod do OV

Origo partneři v Útěchovicích pod Stražištěm

Popis

Nabízím ke koupi pozemek na bydlení v části obce Útěchovice pod Stražištěm, okres Pelhřimov. Pozemek o velikosti 1 407 m2 poskytuje možnost pro stavbu Vašeho vysněného domova. Připojení na vodu, kanalizaci a elektřinu je možné u hlavní silnice. Délka pozemku činí 110 metrů a jeho šířka se pohybuje od 10 do 13 metrů. Nachází se na okraji obce v klidné lokalitě a je zde pár vzrostlých stromů.

Výstavba nesmí výškově a objemově výrazně překročit stávající zástavbu v polohově a pohledově navazujícím území. Maximální výška zástavby daná úrovní nejvyššího hřebene nebo okraje střechy je 10 m nad nejnižším bodem navazujícího terénu na obvodu stavby. Pro zachování charakteru venkovské výstavby budou používány pro zastřešení rodinných domů převážně šikmé střechy.

Veškerá občanská vybavenost jako obchody, restaurace, škola, školka, lékař najdete v Pacově, který je vzdálen 10 km.

Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají klidné a příjemné místo pro své nové bydlení.
V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Útěchovicích pod Stražištěm.