Prodej rodinného domu, Zdiby, K Boleslavce, 250 m2 (ID: 1380217)

K Boleslavce, Zdiby

19 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, právního servisu
Hypotéka od 95 266 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK Boleslavce, Zdiby
IDN00508
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy138 m2
Plocha nemovitosti820 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Terasa
Parkování
Bazén

Origo partneři v Zdibech

Popis

Pokud je Vaším snem vlastnit rodinný dům s bazénem i saunou v klidné lokalitě s blízkostí přírody a přitom být v těsném sousedství Prahy, pouhých deset minut od metra, tak máme pro Vás skvělou nabídku. Je mi ctí Vám představit rodinný dům ke koupi v ulici K Boleslavce, Praha- Zdiby.

Jedná se dům postavený v roce 2011 na pozemku o celkové rozloze 820 m² a energetickým štítkem C. Jednoznačně se jedná o promyšlenou nemovitost pro pohodlný a komfortní život. Dům s dispozicí 5+1, plochou cca 250 m², krbem, garáží pro dvě auta, parkovacím stáním na pozemku, terasou, zastřešenou pergolou, krytým bazénem se slanou vodou a protiproudem, zahradou se vzrostlými okrasnými rostlinami, tepelným čerpadlem. Velmi povedená je stavba z roku 2023 s rozlohou cca 50 m², která poskytuje úložný prostor a krásnou saunu.

V přízemí domu je prostorný obývací pokoj a jídelna se vstupem na terasu a dále do zahrady, které jsou moderně propojené s kuchyní. Ta je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči. Dále je zde samostatný pokoj, úložná komora, koupelna se sprchou a toaletou. V patře domu jsou krásné tři pokoje. Ložnice je vybavena vestavnými skříněmi. Je zde druhá koupelna s vanou, sprchou a toaletou. Pokoje v patře jsou světlé a velmi vzdušné.

Dům je vybaven moderním a efektivním vytápěním pomocí tepelného čerpadla, je připojen na vodu, kanalizaci, elektřinu.

Velkou výhodou je lokalita domu. Obec Zdiby poskytuje skvělé zázemí pro život. Základní a mateřská škola do 3 minut autem od domu. Kompletní sít obchodů a služeb je i ve vedlejší obci Klecany. Velmi dostupný je Globus v Čakovicích, obchodní centrum Letňany. Metro C je deset minut jízdy autobusem v Kobylisích. V těsné blízkosti domu je příroda a možnost procházek.

Osobně doporučuji návštěvu a pro bližší informace volejte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zdibech.