Prodej bytu 2+1, Otrokovice, Bezručova, 49 m2

Bezručova, Otrokovice

3 710 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 17 681 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBezručova, Otrokovice
ID00082
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná53 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha49 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Otrokovicích

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízím v prodeji byt 2+1 na ulici Bezručova v Otrokovicích. Byt je v osobním vlastnictví o celkové ploše 53m2. Byt se nachází v 2. NP třípatrového bytového domu bez výtahu.
Dispozice bytu: vstupní prostorná chodba, samostatné wc, koupelna s oknem (vana), obývací pokoj, ložnice, kuchyň se vstupem do prostorné lodžie o rozměru 4,2m2. K bytu náleží 2 sklepy, každý o rozměru 3,75m2.
Byt je v původním stavu, což umožňuje rekonstrukci dle vlastních představ. Bytový dům prošel v roce 2021 celkovou rekonstrukcí (zateplení, nová plastová okna). Součástí inzerátu je i vizualizace možné rekonstrukce bytu na dispozici 2+kk.
Výhodou bytu je klidná lokalita s výhledem do přírody a přitom jste ve středu města. Jde zde veškerá občanská vybavenost, jako škola, školka, zdravotní středisko, obchodní dům, restaurace, potraviny, trolejbusová zastávka, vlakové nádraží).
Celkové náklady na bydlení jsou cca 5.600,-
Byt je vhodný pro rodinu s dětmi, v případě zájmu zajistíme financování. Prohlídky možné kdykoliv po telefonické domluvě.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Otrokovicích.