Prodej rodinného domu, Dolní Bělá, 212 m2

Dolní Bělá

9 499 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 45 269 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDolní Bělá
ID62233
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná212 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti2400 m2
Plocha zahrady2400 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
VodaVodovod
Bazén

Origo partneři v Dolní Bělé

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům o podlahové ploše 243m2 a dispozici 9+kk, který se nachází v obci Dolní Bělá. Tato nemovitost nabízí nejen pohodlné bydlení, ale také široké možnosti využití díky svému rozlehlému pozemku o výměře 2400 m².
Rodinný dům, který prošel celkovou rekonstrukcí nabízí dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo možnost využití například jako penzion či vícegenerační bydlení. Interiér domu je dobře řešený, podkroví nabízí dodělání dle vlastních představ.

Vytápění zajištěno elektrokotlem nebo kotlem na tuhá paliva. V přízemí je podlahové vytápění, v podkroví rediátory. Dále potěší připravené připojení na solární panely a možnost plynové přípojky. Voda i kanalizace je obecní.

Nemovitost je obklopena krásnou zahradou se vzrostlými stromy, která zajišťuje klid a soukromí.
Na pozemku se nachází hospodářské stavení, které může sloužit jako dílna, sklad nebo pro chov drobného zvířectva. Prostorná stodola nabízí další možnosti využití, například pro uskladnění techniky či pořádání různých akcí.

S financováním pomůžeme.

Pro termín prohlídky kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Bělé.