Prodej rodinného domu, Havířov, Šumbarská, 140 m2

Šumbarská, Havířov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠumbarská, Havířov
ID2158
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná140 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy150 m2
Plocha nemovitosti1087 m2
Plocha zahrady850 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti498 kWh/m2 za rok
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceBetonová, Asfaltová
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod, Studna
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Havířově

Popis

Klidná zástavba kousek u lesa, zahrada s dostatkem místa pro pergolu, bazén či dětské hřiště, centrum města autem do 7 minut, to vše Vám nabídne tento rodinný dům, který můžete využít dle svých představ… Zní to jako nabídka právě pro vás? Tak čtěte dál!

Představujeme Vám rodinný dům o dispozici 5+1 s pozemkem o výměre 1081 m² (zast. plocha a nádvoří 361 m²), který se nachází v klidné části Havířova - Dolní Suché.

Do domu jsou zavedeny veškeré IS, veřejný vodovod s kanalizací, elektřina i plyn. Dům je z části podsklepen, sklep má ideální vlastnosti pro vytvoření vinotéky, nebo pro uskladnění každoroční sklizně ze zahrádky. Také je zde kopaná studna, kterou lze využít jako zdroj užitkové vody.

Na pozemku za domem se nachází stodola, která se může renovovat a využít jako zimní zahrada nebo letní kuchyně. Nabízí se i možnost chovu domácího zvířectva.

Tento dům se sedlovou střechou má široké spektrum možností. Šikovnou rekonstrukcí, s využitím zálohové dotace na důkladné renovace starších domů, lze z nemovitosti vytvořit moderní bydlení, které bude splňovat veškeré požadavky na pohodlné bydlení pro celou rodinu.

Zájemci o koupi domu nabízíme zajímavý bonus a to tzv. OPRAV DŮM PO BABIČCE. Je zde možnost získaní dotace až do výše 1 milionu na opravu domu. VYPLACENÍ CELÉ DOTACE PŘED ZAHÁJENÍM PRACÍ. Schválení podpory na obálku domu (izolace základů, obvodového zdiva, zateplení půdy, dodávka a montáže oken, dveří), stínící techniku, zelenou střechu, kotle, kamna, tepelná čerpadla a připsání částky na účet Vám zajistíme do 3 měsíců.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kontaktovat a podrobnosti probereme osobně.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Havířově.