Prodej bytu 2+1, Písek, Burketova, 83 m2

Burketova, Písek - Václavské Předměstí

4 790 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 828 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBurketova, Písek - Václavské Předměstí
IDJ10227
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná83 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon

Origo partneři v Písku

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný zděný byt 2+1 se dvěma balkony a dalším příslušenstvím v Burketově ulici v Písku.

Jedná se o zděný byt ve 2. patře revitalizovaného bytového domu o celkové užitné ploše 83 m².

Byt je dispozičně velice dobře řešen, místnosti jsou prostorné, nejsou průchozí a navíc se nabízí možnost rozdělení ložnice na dvě menší místnosti, přičemž je možné dodatečně vybudovat okno do vnitrobloku domu. Tím vznikne dispozice bytu 3+1, čímž by tento byt mohl být zajímavý i pro větší rodinu.

Byt byl v roce 2013 kompletně zrekonstruován, je ve velmi pěkném stavu, bez nutných investic.

Velice nízké provozní náklady, vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, vyúčtování plynu při užívání dvou osob jsou naprosto úžasná - lze doložit roční vyúčtování.

Společné prostory domu jsou čisté, udržované, reprezentativní.

V roce 2013 byla na domě vyměněna střešní krytina, v roce 2016 nové balkony u bytů a fasáda.

K bytu náleží prostorný sklepní prostor.

Parkování je možné na veřejné komunikaci před domem. Na malém dvorku je možné parkování kol v kolostavu.

Pro mimo písecké uvádíme, že v Písku najdete veškerou občanskou vybavenost - nemocnici, školy, školky, obchody, kulturní a zájmové činnosti, atd.

V roce 2025 bude dokončená dálnice D4 do Prahy (dojezd do Prahy odhadem 50 min), do Českých Budějovic se dostanete do 40 minut.

Doporučujeme Vám shlédnout video, které je součástí inzerátu a projít si fotogalerii vč. 2D a 3D půdorysů, ve kterých jsou uvedeny jednotlivé výměry místností.

Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h. Na koupi nemovitosti Vám pomůžeme sjednat financování.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Písku.