Prodej bytu 3+kk, Lipno nad Vltavou, 61 m2

Lipno nad Vltavou

5 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLipno nad Vltavou
ID23045
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná61 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Lipně nad Vltavou

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji zaběhlý apartmán 3+kk o velikosti 61m2 v projektu Lipno In, který nabízí ubytovací kapacitu až pro 6 osob.

Bytová jednotka je os. vlastnictví a nachází se ve dvoupatrové klidné rezidenci poblíž lesa se skvělou dostupností centra střediska s restauracemi a pláže u jezera. Apartmán se prodává částečně vybavený. Velkou výhodou je také balkon, který nabízí klidný výhled do zeleně. Součástí ceny je také parkovací místo. Vytápění bytové jednotky je možné řídit vzdáleně přes telefon.

Jedná se o velmi dobrou příležitost pro toho, kde hledá zajímavou investiční nemovitost na pronájem či klidný apartmán pro vlastní využití a relax. Výhodou apartmánu je blízkost centra, kde najdete spoustu restaurací, kaváren a obchodů. Lokalita apartmánu, v srdci jedné z nejkrásnějších a nejaktivnějších oblastí České republiky, je ideální nejen pro milovníky vodních sportů, ale i pro ty, kteří preferují zimní sporty. Díky této všestrannosti se jedná o jedno z nejvíce vyhledávaných investičních míst v ČR.

Ohledně více informací se na mne neváhejte obrátit. Jsme tu pro Vás!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Lipně nad Vltavou.