Prodej bytu 3+1, Orihuela, Španělsko, 82 m2

Orihuela, Španělsko

8 273 100 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaOrihuela, Španělsko
IDCM9364
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná82 m2
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři

Popis

Luxusní apartmán v druhém patře se nachází v exkluzivním resortu Flamenca Village, Playa Flamenca.

Plně uzavřené letovisko má perfektní polohu v centru Playa Flamenca a má snadný přístup ke krásným plážím a široké škále vybavení. Nákupní centrum Zeina Boulevard je vzdálené pouhých 10 minut chůze!

Tento jedinečný resort nabízí několik bazénů (včetně vyhřívaného), vířivek, vodních fontán, chodníků a cyklostezek.

Jsou zde profesionálně upravené zahrady a společné prostory, ideální pro relaxaci. Pozoruhodným prvkem je bar / café island, který nabízí jak posezení, tak i swim up bar.

Rezort má k dispozici dobře vybavenou posilovnu a finskou saunu.

Areál má také různá dětská hřiště a samostatný dětský bazén.

Apartmán se nachází v druhém patře (k dispozici je přístup výtahem) a má stylový a moderní design, je vybaven a zařízen kvalitním nábytkem, příslušenstvím spolu s teplou a studenou A/C v celé nemovitosti.

Obytná plocha zahrnuje prostorný salonek a jídelní kout, dobře vybavenou kuchyň se špičkovými spotřebiči a samostatnou užitkovou místnost.

Hlavní ložnice je vybavena vestavěnými skříněmi a vlastní sprchou a k dispozici je další dvoulůžková ložnice s vestavěnými skříněmi a koupelna pro hosty. (Obě koupelny mají podlahové vytápění).

Z hlavní ložnice a salonku můžete vyjít na velkou sluneční terasu, ze které je nádherný výhled na společné zahrady a směrem ke Středozemnímu moři.

Tento apartmán je nabízen k prodeji převážně zařízený (podle nabídky) a také je vybaven parkovacím místem v podzemní garáži.

Playa Flamenca je zavedené přímořské letovisko ležící na pobřeží Orihuela Costa, je zde celá řada služeb a vybavení a je kousek od mnoha fantastických golfových hřišť, například Las Ramblas, Villamartin Campoamor a La Colinas.

Letiště Alicante a Murcia Covera jsou vzdáleny pouhých 40–45 minut jízdy.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1.