Prodej rodinného domu, Brod nad Dyjí, 105 m2

Brod nad Dyjí

3 200 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK
Hypotéka od 15 250 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBrod nad Dyjí
ID24061
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná137 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha105 m2
Plocha nemovitosti389 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Garáž
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Brodu nad Dyjí

Popis

Sníte o menším domku se zahrádou a garáží poblíž Mikulova nebo jen hledáte chalupu kde by jste se mohli realizovat dle vlastních přestav v jedné z doposud ještě nepředražených lokalit v blízkosti Novolmlýnské přehrady a CHKO Pálava
Pak si nenechte ujít tento řadový domek s celkovou plochou 389m2 ve vyhledávané lokalitě Brod nad Dyjí ,15km od Mikulova a dobrá dostupnost Brna i Vídně.
Jedná se o příjemný přízemní dům určený k celkové rekonstrukci s průjezdem, verandou, dílnou a zahradou přístupnou bránou ze zadní ulice.
Dispozičně :
* 3+1
* veranda, chodba, dílna , sklad
* průjezd ( izolace stropu)
* prostorná půda
* možnost odkoupení plechové garáže
* bezproblémové parkování 2 auty před domem, 1 autem v průjezdu a díky bráně a vjezdu i dalšími auty ze zadní strany
* elektřina 220 i 380, obecní vodovod, kanalizace přípojka
* střešní krytina na část střechy do dvora součástí kupní ceny
Součástí prezentace na webu je i virtuální prohlídka, kde si můžete prohlédnout současný stav nemovitosti a dále přídáváme pro představu i vizualizace možného stavu, kterého můžete nápaditou rekonstrukcí dosáhnout.
Vinařská obec Brod nad Dyjí leží na jihozápadním břehu Novomlýnských nádrží asi 15 km severozápadně od Mikulova. Z hlediska zajímavostí stojí za zmínku fakt, že obec se nachází v těsné blítkosti Pasohlávek, Agualandu Moravia a kempu Merkur, což tuto lokalitu činí zajímavou především z turistického hlediska a je velkým lákadlem pro milovníky dobrého vína, vášnivé rybáře, cykloturisty a především i pro lidi , kteří uvítají klidnější vesnici bez velkého provozu.
Obec má zajištěno pravidelné autobusové spojení do Mikulova a také směr Brno.
Dům je možno , využít nejen k rekreaci , či pronájmu v sezoně, ale i k trvalému bydlení. Ve množství nabízených velkých domů s velkými pozemky je právě menší výměra tohoto domu velmi osvěžující a výjmečná.
Pokud Vás tento dům zaujal , kontaktujte mne a ráda zajistím jeho prohlídku , Vaše makléřka Soňa

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brodu nad Dyjí.