Prodej bytu 3+kk, Praha - Vysočany, Poštovská, 72 m2

Poštovská, Praha 9, Vysočany

8 990 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPoštovská, Praha 9, Vysočany
ID61768
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná73 m2
Patro4.
VybavenoČástečně
Druh objektuRohový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha72 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Krásný slunný a klidný byt s přírodou a sportovním vyžitím na dosah.
Ve výhradním zastoupení, Vám představuji útulný byt o dispozici 3+kk o celkové výměře 77m2., užitná plocha je 73m2, balkon 2,7 m2 a sklepní kóje.

Nalézá se ve čtvrtém nadzemním podlaží, z celkových 7.
Orientace na jih činí z bytu světlý a teplý, též je situován do parku, je tedy odkloněný od veškerého městského hluku a činí ho velmi klidným.
Po vstupu do bytu se ocitnete v chodbě 6,3m2, z které je přístup do komory 0,4m2 a toalety 1m2. Z chodby vstoupíte do obývacího pokoje s kuchyní 21,5m2. Z obývacího pokoje vedou dveře do spíže 1m2, do dětského pokoje či pracovny 22,5m2 a koupelny 3,8m2. Na protější straně obývacího pokoje se nalézá ložnice 15,5m2. Z ložnice je přístup na balkon 2,3m2.

Půdorys a virtuální prohlídka, vám lépe dotvoří celkovou představu bytu v klidu vašeho domova.

Kuchyň je vybavena plynovým sporákem s elektrickou troubou a myčkou. V pokojích jsou zdařile renovované parkety. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, nové zárubně a dveře, podlaha v kuchyni, kompletní rekonstrukce samostatné toalety a koupelny. V koupelně se povedlo propojit vanu se sprchou a tedy umožnit plný komfort na 4m2.

I dům prošel v loňském roce kompletní revitalizací, zateplení, elektrické rozvody, sklepy, výmalba, nové zvonky s kamerou a čipové odemykání, kamerovým systémem,... Z tohoto důvodu ještě není stanoven nový energetický štítek, který bude B.
Náklady bytu při jeho velikosti, jsou nízké, v současné době 3500,- a fond oprav 3463,-

Okolí domu je klidné a plné zeleně. Přímo pod bytem se rozkládá park, kde naleznete 2 dětská hřiště, v blízkém okolí se nacházejí další parkové prostranství , s potokem Rokytka, skýtá se zde mnoho příležitostí pro procházky či sport. V docházkové vzdálenosti je též školka i škola. Tramvajová zastávka je 2 minuty od domu a metro Kolbenova 5 minut. Rychle se dostanete i na výpadovku směr Hradec Králové. Ve Vysočanech je veškerá občanská vybavenost.

Financování bytu zajistíme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9.