Prodej bytu 3+kk, Znojmo, Palliardiho, 66 m2

Palliardiho, Znojmo

4 190 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 19 968 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPalliardiho, Znojmo
ID01185
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná66 m2
Patro4. z 4
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah

Origo partneři v Znojmu

Popis

Dopřejte si stylové bydlení v jedné z nejžádanějších lokalit ve Znojmě. Objevte tento luxusně zařízený mezonet.

+ 3+kk
+ 66 m2
+ designový mezonet
+ kuchyňský kout včetně spotřebičů
+ klimatizace
+ vlastní sklep
+ žádaná lokalita
+ parky v těsné blízkosti
+ centrum Znojma v pěší dostupnosti

Na ulici Palliardiho se ve 4. nadzemním podlaží bytového domu nachází byt, který vás zaujme hned při první návštěvě. Mezonetový byt je dispozičně řešený jako 3+kk a jeho chytré rozmístění místností s důrazem na maximální využití úložných prostor vám zajistí pohodlné bydlení bez kompromisů.

Srdcem bytu je prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem. Kuchyňská linka na míru dokonale zapadá do přední části místnosti a využívá každý centimetr na maximum. Světlé dekory nábytku a podlahy vkusně vyvažuje tmavá designová stěna v obývacím pokoji.

Průchozí pokoj s vestavěnou policovou stěnou odděluje spodní část bytu od ložnice. I tady byl kladen důraz na úložné prostory, které vám poskytne vestavěná šatní skříň. Styl nechybí ani koupelně, ve které najdete designové umyvadlo, zděný sprchový kout a toaletu.

Své nezbytnosti můžete uschovat ve vlastním sklepě a pro parkování vozu můžete využít parkovací stání v blízkosti domu.

Úmorná vedra si zde na vás nepřijdou! O příjemnou teplotu během horkých letních dní se postará klimatizace. Vytápění je řešeno elektrickými přímotopy v každé místnosti.

V blízkém okolí bytového domu budete mít k dispozici několik parků, posilovnu, mateřskou školu a mnoho dalšího. Centrum města Znojma je v pěší dostupnosti stejně jako nejbližší supermarket - Kaufland, od kterého vás bude dělit necelých 700 metrů.

Nastěhovat se můžete už od 1. září.

Pokud vás tento jedinečný byt zaujal, rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Znojmu.