Prodej rodinného domu, Stochov, Okružní, 819 m2

Okružní, Stochov

18 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 90 501 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOkružní, Stochov
ID20054
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná819 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy1505 m2
Plocha nemovitosti9510 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadSeptik, Jímka
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV

Origo partneři v Stochově

Popis

Exkluzivně v zastoupení majitele Vám nabízíme prodej několika nemovitostí, tvořící jeden celek ve tvaru písmena L v obci Čelechovice – Stochov. Celkem se jedná o soubor několika budov a nemovitostí, kde každá má své specifické využití. Plocha všech pozemků činí celkem 9.510 m2.

Budova č.1 - RD
Rodinný dům o dispozici 2+1, který je v původním stavu. Pro rozšíření lze využít i prostornou půdu. Orientační výměra RD je 65 m2 + volné půdní prostory. Vytápění zajištěno kotlem na tuhá paliva.

Budova č.2 - RD
Rodinný dům o dispozici 3+1, který je v původním stavu, s možností rozšíření o půdní prostor. Orientační výměra RD je 85 m2 + volná půda. Vytápění zajišťuje elektrokotel.

Budova č.3 – nebytový prostor
V této budově se nachází 3 garáže se samostatnými vjezdy, dále několik skladů a autodílna. Výměra činí 146 m2.

Budova č.4
Tato budova je velice specifická a má multifunkční využití. Skládá se ze 2 bývalých stodol, které prošly rekonstrukcí. V 1.NP této budovy se nachází několik skladů a kanceláří. Další výhodou je garáž. Ve 2.NP se nachází prostorný a vkusně zrekonstruovaný byt o dispozici 5kk s menší terasou a výhledem do zeleně. Celková užitná plocha 1.NP je 251 m2 a bytu ve 2.NP je 244 m2.

Budova č.5 – Chata
Na pozemku stojí samostatně menší útulná chata, která může posloužit jako bydlení pro návštěvy, případně relaxaci v letních měsících. Užitná plocha chatky je 28 m2.

Budova č.6
Tato nemovitost se nachází u vstupu a sloužila jako chlívky. V budově se dále nachází menší sklípek se zavedenou elektřinou.

Celý objekt je oplocen. Vstup zajištěn bránou na dálkové ovládání a brankou pro pěší.
Objekt je napojen na obecní vodovod, vlastní studna s pitnou vodou, 2 jímky, elektřinu 230/380V a na hranici pozemku je obecní kanalizace a plyn.

Poloha a občanská vybavenost
Obec Čelechovice se nachází ve středočeském kraji a jsou součástí města Stochov, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost jako školka, základní a střední škola, pošta, obchody a restaurace, TESCO. Za kulturou se můžete jít podívat do kina. Pro sportovce je zde fitness, bowling, squash, tenisové kurty. Relaxovat můžete na náměstí s fontánou, případně si zajít do sauny s vířivkou. Určitě oceníte zámek a zámecký park Lány, vzdálený pouhých 6 km od Čelechovic.

Spojení
Autem Kladno 15km, Praha metro Zličín 30km ( 25 min. ), Rakovník 25 km, nájezd na dálnici D6 je to 4 km směr Karlovy Vary, na dálnici D7 je to 8km směr Letiště Praha, případně lze využít autobusovou zastávku v obci Čelechovice i vlakovou ve městě Stochov.

Zdarma Vám pomůžu s vyřizováním hypotečního úvěru.
Velice zajímavá nemovitost s potenciálem využití: vlastního bydlení a podnikání, bytové jednotky, firemní účely a další.
Nutno vidět, v případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Stochově.