Prodej bytu 2+kk, Praha - Ruzyně, Ciolkovského, 43 m2

Ciolkovského, Praha 6 - Ruzyně

6 652 250 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 31 703 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaCiolkovského, Praha 6 - Ruzyně
ID00416
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná43 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha43 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi útulného a moderního bytu 2+kk v oblíbené lokalitě Praha 6 - Ciolkovského. Tento nádherný byt o užitné ploše 43 m2 se nachází ve 4. nadzemním podlaží zrekonstruovaného a zatepleného panelového domu.

Byt a jeho vybavení:

Byt prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí komfortní a stylové bydlení. K dispozici je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je částečně vybavený a připravený na vaše kulinářské výtvory. Ložnice je dostatečně prostorná a umožňuje klidný odpočinek po náročném dni. Koupelna je vybavena moderní rohovou vanou, která poskytuje maximální pohodlí při relaxaci. WC je oddělené, což zvyšuje úroveň komfortu.

Panelový dům, ve kterém se byt nachází, prošel kompletní rekonstrukcí a zateplením. K dispozici je nový výtah, který zajišťuje pohodlný přístup do vyšších pater. Automatické vchodové dveře do domu přinášejí moderní a bezpečný vstup do budovy.

Lokalita Praha 6 - Ciolkovského je vyhledávaná díky své výborné dostupnosti a množství zeleně. Byt se nachází pouhé 3 minuty od zastávky tramvaje, což zajišťuje rychlé a pohodlné spojení do centra města. Okolí je plné zeleně, parků a klidných míst pro relaxaci a procházky.

Proč si vybrat právě tento byt?

1. Perfektní lokalita: Skvělá dostupnost veřejné dopravy a blízkost stanice metra.
2. Kompletní rekonstrukce: Moderní a stylové vybavení bytu i domu.
3. Komfort a pohodlí: Rohová vana, oddělené WC, částečně vybavený kuchyňský kout.
4. Bezpečnost a moderní technologie: Nový výtah a automatické vchodové dveře do domu.
5. Zařízení a zeleň: Blízkost parků a zelených ploch pro relaxaci a volnočasové aktivity.

Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo mladé rodiny, které hledají moderní a pohodlné bydlení v klidné lokalitě s perfektní dostupností do centra Prahy.

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo pro domluvení prohlídky. Těšíme se na Vás a na možnost představit Vám tento skvělý byt osobně!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6.