Prodej kanceláře, Praha - Žižkov, U božích bojovníků, 47 m2

U božích bojovníků, Praha 3

4 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 445 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaU božích bojovníků, Praha 3
ID883492
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná47 m2
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy387 m2
Podlahová plocha47 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceInternet
VodaVodovod
Výtah

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme skvělý prostor pro Home office, provozovnu firmy, kanceláře, skladu, ordinace. Jedná se o tiché místo, vhodné pro salony všeho druhu (kadeřnictví, masáže, kosmetika atd.), poradny, hudební studio, zkušebnu, nebo možnost týdenního ubytování pro studenty atd.
Využijte příležitost získat krásný nebytový prostor 2+kk, na Praze 3, s výbornou dostupností na metro B/C – Florenc (3min busem), metro A – Flora (6 min. busem) MHD 1 min. od domu, autem nedaleký nájezd na magistrálu.
Celý nebytový prostor je citlivě zrekonstruovaný se zachováním původních prvků kamenného a cihlového zdiva. Skládá se ze vstupní prostorné chodby, s místem na psací stůl, skříně atd., dále velká místnost s kuchyňským koutem, průchod do chodbičky, kde je koupelna se sprchou a samostatné wc a dále menší místnost, která má snížený podhled (výška stropu cca 165cm, tato místnost není zahrnutá v uvedené ploše) Na podlahách je praktická dlažba.
Nově je zde instalovaná profi rekuperační jednotka Thermwet, která zajišťuje neustálou výměnu vzduchu z prostoru za čerstvý ze zahrady vnitrobloku domu a odvod případné vlhkosti. Celá nebytová jednotka prošla kompletní rekonstrukcí, elektro a vodoinstalace. Vytápění je zajištěno ústředním topením, dům má svůj vlastní kotel, včetně ohřevu vody. Nebytová jednotka je umístěna v suterénu bez přístupu denního světla. V domě funguje skvěle SVJ, které se o nemovitost řádně stará.
K dispozici je společný dvorek pro SVJ ve vnitrobloku domu, kterým dojdete na Vítkov a cyklostezku. V místě je nadstandardní občanská vybavenost. Prostor byl v minulosti využíván jako kancelář s možností ubytování, aktuálně je pronajatý ke komerčním účelům a je možné převzít nájemní smlouvu. Z důvodu absence PENB je uvedená energetická náročnost G. V případě zájmu o prohlídku, kontaktujte přímo makléře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje kanceláří v Praze 3.