Prodej obchodního prostoru, Hluk, 180 m2

Hluk

6 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 977 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHluk
IDUH00703
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti180 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Parkování

Origo partneři v Hluku

Popis

Nabízíme na prodej kompletně zrekonstruovaný komerční objekt v Hluku, který momentálně slouží jako prodejna- servis cyklistického vybavení. Celková plocha prostoru je 180 m2. Objekt je rozdělen na prodejní část, zázemí pro personál, WC, sklad. Budova prošla v roce 2018 kompletní rekonstrukcí včetně nových rozvodů elekrické energie, vody, odpadů, oken, fasády včetně zateplení, nového topení, instalace klimatizace.
Podlahy – betonové, dlažba. Topení v objektu zabezpečuje tepelné čerpadlo. Budova se nachází přímo u hlavní komunikace, bezproblémový příjezd, dostatečný prostor pro parkování cca 7 automobilů. Výhody objektu: velmi dobré místo pro podnikání , kompletní rekonstrukce, parkování bez komplikací, prodej celého objektu včetně pozemku 299 m2. Více informací rád poskytnu po telefonu. Na koupi nemovitosti Vám případně pomůžeme zajistit úvěr s výhodnou úrokovou sazbou.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Hluku.