Prodej rodinného domu, Kujavy, 1772 m2

Kujavy

2 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 9 531 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKujavy
ID5167
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná1772 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy177 m2
Plocha nemovitosti1997 m2
Plocha zahrady1820 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
Převod do OV

Origo partneři v Kujavách

Popis

BO! reality Vám ve výhradním zastoupení nabízí nemovitost, dům, s krásným pozemkem, zahradou s ovocným sadem, kde byl dříve i rybníček o výměře 1820 m2. Pokud máte vztah k přírodě, jinému životnímu stylu než bydlení v rušném městě, dovolte abychom Vám představili bývalý statek, část rodinného statku a jeho zahrady.

Dům jak je patrné z nabídky, je delší dobu neobýván a je na zvážení zájemce, jestli bude opraven, či využijí demolici a následně stavbu nové nemovitosti. Nynější dispozice domu - tři pokoje, kuchyň, půdní prostor, sklep, ale vše, jak je patrné, ve stavu neobyvatelném. Doporučuji vše posoudit statikem, k domu v zadní části náleží i bývalá garáž, dílna, v současnosti nevyužívaná a taktéž určená k opravě, či demolici.

Zahrada je ovšem udržovaná, využívaná jako pastevní místo pro ovečky, rybník je momentálně bez vody. Sad, ovocné stromy - jablka, slivoně, hrušně, vše rodí.

Obec Kujavy se nachází 3 km od města Fulneku. Nejstarší dobová zmínka je z roku 1293. V současné době se obec společně s místními spolky snaží o zajištění bohatého kulturního života pořádáním různých akcí jako například Den obce, Kácení máje, Vánoční akce, Letní kino.

Pokud hledáte klid, vesnický život je Vám blízký, máte rádi přírodu, příjměte pozvání k prohlídce této nemovitosti se zajímavým pozemkem, který dříve byl součástí velkého, rodinného statku. Výborná dostupnost na dálnici směr Ostrava, Olomouc, blízkost měst Bílovec, Fulnek. Pro zájemce se zájmem o hospodaření, chov zvířat - koní, ovcí, je možnost dokoupení dalších pozemků, viz. informace u makléře.
Jednání o ceně možné.
Pro více informací, prohlídku volejte makléři, s financováním Vám poradí náš hypoteční specialista.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kujavách.