Pronájem skladu, Zvíkov, 750 m2

Zvíkov u Lišova

27 000 Kč
/za měsíc
Měsíční nájemné neobsahuje zálohy na el. energii a vodu.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZvíkov u Lišova
ID12890
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná686 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha750 m2
Plocha zahrady1500 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
KomunikaceBetonová, Zpevněná
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Zvíkově

Popis

Dobrý den,
společně s majitelem hledáme nového nájemce do této zemědělské, skladovací nebo výrobní zděné haly umístěnou na okraji obce Zvíkov, 11 km vzdálenou od nájezdu na dálnici D3, tudíž i nedaleko města Lišov a České Budějovice. K hale je možné využít i zpevněné manipulační plochy okolo haly, a dále část prostor pod ocelovým přístřeškem. Tyto plochy umožní další prostory například pro skladování. V případě potřeby a po následné domluvě s majitelem je možnost využít i travnaté plochy o výměře 1500 m2, které náleží k objektu.

Stavba jako taková prošla částečnou rekonstrukcí a byly na ni provedeny následující úpravy: vysoko zátěžová betonová leštěná podlaha, plechová střecha, manuální vrata a vestavba kanceláře v hale. Objekt je připojen na veřejný vodovod. Odpad může být řešen septikem. Odvod dešťové vody je řešen trativodem. Hala stojí na pozemku dle územního plánu vedený jako zastavitelné plochy s funkčním využitím plochy výroby a skladování zemědělské.

Měsíční nájemné činí 27.000,- Kč/měsíc + zálohy na el. energii a vodu (výše záloh se bude odvíjet od využití). Kauce ve výši 40.000,- Kč se skládá pronajímateli při převzetí předmětu nájmu. Jednorázová provize RK ve výši jednoho nájmu navýšenou o DPH 21% se hradí při rezervaci ploch a je hrazena nájemcem samostatně.

Hledáme nájemce, kteří by se o prostory řádně starali a udržovali je. Jsme otevřeni jednání případným stavebním úpravám nemovitosti a finanční kompenzace (např. formou sníženého nájemného na určitou dobu).

Tak pokud vás vše zaujalo a prostory by vám vyhovovali, určitě se mi ozvěte a domluvíme si prohlídku. Mějte se hezky a těším se na slyšenou a na viděnou, Bártlová.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Zvíkově (okr. České Budějovice).