Prodej vily, Jindřichovice pod Smrkem, 494 m2 (ID: 1385239)

Jindřichovice pod Smrkem

11 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 56 712 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJindřichovice pod Smrkem
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná494 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti5030 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Jindřichovicích pod Smrkem

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte reprezentativní dům, který má kromě pohodlného bydlení splňovat též společenskou a reprezentační funkci?

Nabízený bývalý mlýn je dvoupatrové venkovské sídlo o dispozici 6+1 a užitnou plochou 494 m2 a poskytuje komfortní celoroční bydlení v 6 pokojích s koupelnami. Dům pochází z roku 1834, původně se jednalo o pohodlné venkovské obydlí mlynáře, které mělo prezentovat jeho význam a bohatství v kraji. Od 90. let minulého století až do současnosti prošla stavba, nyní již bývalého mlýna, rozsáhlou a nadstandardní rekonstrukcí s cílem přizpůsobit ho náročným požadavkům na současné moderní bydlení a současně zachovat jeho charakter reprezentativního sídla. Interiér je velkorysou kombinací dubového dřeva, kovu a kamene. Z dubu jsou oblouková okna s dvojsklem, atypické dveře, schodiště a zábradlí do druhého patra. Zábradlí do prvního patra je ruční zakázkovou prací uměleckého kováře, kámen je na vnějším a vnitřním portálu domu.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, malá hrnčířská dílna a dvojgaráž s přímým vstupem do domu. V prvním patře jsou 3 prostorné samostatné pokoje s koupelnami a vstup na terasu. V podkroví jsou další dva velké pokoje, oba s koupelnami. Zdrojem pitné vody je vlastní studna, vytápění je vyřešeno přímotopy a dvěma krby na dřevo, programovatelnost vytápění je samozřejmostí stejně jako internetové připojení v celém domě, zabezpečovací zařízení umožňuje oddělené zabezpečení pokojů majitelů od ostatních částí domu. Parkování pro hosty je možné na zámkové dlažbě bezprostředně u domu, pro majitele pak v již zmiňované dvojgaráži. Dům se nachází uprostřed zeleně a mezi vzrostlými stromy a okrasnými dřevinami, v přilehlém potoce, bezpečně sevřeném v kamenném korytě, žijí pstruzi, raci, divoké kachny a volavky a vydry.

Nabízené nemovitosti se nachází v obci Jindřichovice pod Smrkem v Libereckém kraji, 35 km od Liberce a 135 km od Prahy.

V obci je mateřská i základní škola, knihovna, pošta, 2 obchody a sportoviště; další nákupní a občanská vybavenost se nachází v Novém Městě pod Smrkem nebo ve Frýdlantu, vzdáleném 15 km. Obec Jindřichovice pod Smrkem jsou ideálním výchozím místem pro turistiku a cykloturistiku v Jizerských horách, výlety do nedalekých lázní Libverda, na zámek Frýdlant, do lyžařského střediska Swieradov Zdroj a pro mnoho dalších aktivit v zimě i v létě.

Bližší informace o nabízených nemovitostech najdete na připojených fotografiích a videu, prohlídka je možná na stránkách realitního makléře https://www.reality-knebort.cz/ nebo pro vážné zájemce a po předchozí dohodě na místě.

Cena: 11.900.000,- Kč je včetně odměny realitního makléře a právního servisu.

Dům je k okamžitému nastěhování.

S hypotečním úvěrem pomohu nebo poradím.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Jindřichovicích pod Smrkem.