Prodej dřevostavby, Hostěradice - Chlupice, 91 m2

Hostěradice, Chlupice

7 800 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 173 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHostěradice, Chlupice
IDE144B298
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná91 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti1000 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti13.6 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Garáž
Terasa
Parkování

Origo partneři v Hostěradicích

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi novostavbu rodinného domu v klidné obci Chlupice u Znojma, která splní všechny Vaše představy o moderním bydlení.
Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem moderní novostavby rodinného domu 4+kk s užitnou plochou 105 m2, situovanou v malebné oblasti Hostěradice - Chlupice, nedaleko Znojma. Tento jednopodlažní, samostatně stojící dřevostavba nabízí komfort, útulnost a špičkovou energetickou účinnost zařazenou do třídy B.

Klíčové vlastnosti:
Prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní poskytuje ideální prostor pro vaše rodinné a společenské chvíle. Kuchyně je vybavena praktickou kuchyňskou linkou a spíží, která uspokojí potřeby každého kuchaře.
Klimatizace zajišťuje komfortní teplotu během celého roku, ať už potřebujete ochladit v horkých letních dnech nebo příjemně zahřát v zimním období. Tepelný komfort zajišťuje také podlahové topení v celém domě.
Terasa o rozloze 15,6 m2 s částečným zastřešením a kvalitní betonovou dlažbou nabízí skvělé místo pro odpočinek na čerstvém vzduchu.
Praktické rozložení místností zahrnuje kromě společenského prostoru také samostatnou ložnici, dva další pokoje a dvě toalety s koupelnou.
Garáž a průjezd na levé straně domu poskytuje bezpečné parkování pro vaše vozidlo.
Bezpečnostní prvky jakými jsou požární hlásič a kompletní oplocení pozemku zajišťují vaši bezpečnost a soukromí.
Další výhody jako retenční nádrž na dešťovou vodu a pochozí půda s úložnými prostory zdůrazňují praktičnost této nemovitosti.

Obec Hostěradice se nachází v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji. Žije zde přibližně 1 600 obyvatel.
Přijďte si prohlédnout tento krásný dům, který může být brzy vaším novým domovem. Nečekejte, až Vám tuto příležitost někdo převezme.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte a kontaktujte realitní makléřku. Koupi nemovitosti lze financovat hypotéčním úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje dřevostaveb v Hostěradicích.