Prodej rodinného domu, Rudník - Javorník, 111 m2

Javorník

3 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 250 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJavorník
ID22850
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná111 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy121 m2
Podlahová plocha111 m2
Plocha nemovitosti1170 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaMístní zdroj vody
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Rudníku

Popis

Prodej rodinného domu v Javorníku u Rudníku.

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Javorník u Rudníku, ideální pro rodinu hledající klidné a pohodové bydlení v přírodě, nebo k rekreaci. Tato nemovitost představuje i investiční příležitost díky své poloze, nedaleko se nachází Ski areál Mladé Buky, který využijete v zimě, v létě je zde zábavný park Baldův svět Mladé Buky.

Základní informace o nemovitosti:
Dispozice: 3 obývací pokoje, kuchyň, samostatné WC a koupelna
Pozemek: 1170 m
Vybavení:
Vlastní studna
Tepelné čerpadlo
Kotel na tuhá paliva
Zastřešená terasa

Popis domu:
Tento rodinný dům nabízí tři prostorné pokoje. Velkou výhodou je zastřešená terasa, kde si můžete užít příjemné posezení za jakéhokoliv počasí. Na pozemku o rozloze 1170 m, najdete dostatek prostoru pro zahradničení, dětské hry nebo relaxaci.

Dům je vybaven moderním tepelným čerpadlem, které zajišťuje energeticky úsporné vytápění. Pro chladné zimní večery je zde k dispozici kotel na tuhá paliva, který vytváří útulnou atmosféru. Vlastní studna zajišťuje dostatek vody pro potřeby domácnosti i zahrady.

Okolí:
Javorník u Rudníku je malebná obec obklopená krásnou přírodou Krkonoš. V okolí najdete mnoho turistických tras, cyklostezek a dalších možností pro aktivní odpočinek. Blízkost hor nabízí skvělé podmínky pro zimní sporty.

Kontaktujte nás pro více informací a domluvu prohlídky: V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rudníku.