Prodej bytu 2+1, Jeseník, Husova, 53 m2

Husova, Jeseník

2 085 000 Kč
/za nemovitost
ZLEVNĚNO!!!
Hypotéka od 9 936 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHusova, Jeseník
ID00116
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná53 m2
Patro2. z 4
Typ objektuPatrový
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha53 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceŠotolina, Asfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Jeseníku

Popis

Jesenická realitní, naše kancelář na trhu s nemovitostmi, si dovoluje nabídnout ( v zastoupení majitele ) družstevní byt v činžovním domě v Jeseníku.

Dům, ve kterém se bytová jednotka nachází, leží ve velmi klidné a zelené lokalitě, vzdálená několik minut chůze od obchodního centra. Jde o bytovou jednotku umístěnou v druhém podlaží domu, jehož celková rozloha činí 53 m2, dispozice 2+ 1.

Při příchodu vstupujeme do chodby vybavené vestavnými skříněmi. Po levé straně je vchod do koupelny a WC. Chodbou pokračujeme do prostorné kuchyně, ze které vedou dveře do ložnice a obývacího pokoje.

V roce 2017 prošel byt rekonstrukcí, proběhla instalace nových trubek ( odpad i voda), výměna oken i rekonstrukce koupelny. Byt je tedy ve velmi dobrém stavu, ihned připraven k užívání novými majiteli. Jednotka má sklepní kóji na uskladnění věcí.

Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel značky Thermona, instalovaný 2018. Měsíční náklady na bydlení jsou 5000 Kč/měsíčně ( i s fondem oprav a energie)

Dům je udržovaný, má svůj fond oprav, bydlení je poklidné, obyvatelé domu bezproblémoví. Před domem je parkoviště, kousek od domu najdete autobusovou zastávku.

Velmi doporučuji tento byt navštívit osobně, po prohlídce jsme jako vždy připraveni diskutovat s Vámi o ceně, která by měla být ke spokojenosti Vaší i naší.

Město Jeseník má co nabídnout, je zde veškerá občanská vybavenost jako nemocnice, autobusové i vlakové spojení, úřady, školky, několik škol základních i středních a všude okolo krásná příroda Jeseníků. Pokud Vás nabídka zaujala, těšíme se na setkání.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Jeseníku.