Prodej bytu 3+1, Břeclav, Denisova, 96 m2 (ID: 1386732)

Denisova, Břeclav

4 950 000 Kč
/za nemovitost
vč.provize
Hypotéka od 23 590 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDenisova, Břeclav
ID0163-NP04635
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná109 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha96 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Břeclavi

Popis

Ráda bych vám představila nádherný byt, který je nyní na prodej. Tento byt mě osobně velmi zaujal svými prostornými pokoji, moderním vybavením a celkovou atmosférou, která vás ihned uchvátí.
Popis bytu:
Velké pokoje: Prostorné místnosti nabízí dostatek místa pro pohodlný život a jsou ideální pro rodiny i jednotlivce.
(obytné pokoje s výměrou 19m2, 19,5m2, 20,5m2, kuchyně 13,4m2,koupelna 3,8m2, wc 2m2, chodba 12m2)
Byt má dále balkon 3m2, dvě komory 6,1m2 a prostorný sklep 13m2)
Modernizace: Byt prošel nedávnou modernizací, což zaručuje moderní a funkční interiér, který uspokojí i ty náročnější
(nové stěrky zdí, renovace interiérových dveří, celková modernizace kuchyňské linky, včetně podlahy, renovace dřevěných parket, rozvody elektřiny v mědi)
Vlastní vytápění: Výhodou je vlastní vytápění, které umožňuje regulovat teplotu dle vašich potřeb a zároveň snižuje náklady na energie (plynový kondenzační kotel topí + ohřívá teplou vodu)
Do bytu je zaveden internet (poskytovatel NejTV).
Cihlový dům: byt se nachází v cihlovém domě, což přináší skvělou izolaci a celkově příjemnou atmosféru bydlení. Bytový dům prochází postupně rovněž modernizací (společné prostory jsou udržovány v čistotě, došlo k výměně hlavních vchodových dveří, mají nové schránky, nové odpady ze dvora a vydláždění společného dvora)

Ticho a klid: budete si velmi pochvat ticho a klid, který tento byt nabízí, což je ideální pro odpočinek po náročném dni.
Popis lokality:
Blízko do centra: Byt se nachází v blízkosti centra města, což znamená, že máte na dosah ruky veškeré potřebné služby, obchody a kulturní vyžití. Na nákupy nebo na kávu s přáteli to máte jen pár minut chůze.
Dopravní dostupnost: Lokalita je výborně dostupná jak vlakem, tak autobusem. Vlaková i autobusová zastávka se nachází v těsné blízkosti, což usnadňuje každodenní dojíždění a cestování.
Klidná oblast: Přestože je byt situován blízko centra, nachází se v klidné a tiché ulici, což zajišťuje příjemné a nerušené bydlení.

Pokud hledáte komfortní a stylové bydlení s výbornou polohou, tento byt je přesně to, co potřebujete. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky.
Těším se na setkání s vámi!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Břeclavi.