Prodej rodinného domu, Vrbno pod Pradědem - Železná, 234 m2

Vrbno pod Pradědem, Železná

5 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVrbno pod Pradědem, Železná
IDV1372V031
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná234 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2220 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti248 kWh/m2 za rok
Elektřina120V, 230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Vrbně pod Pradědem

Popis

Představujeme Vám jedinečnou nabídku prodeje rodinného domu s garáží a velkou zahradou ve Vrbně pod Pradědem - Železné. Tento dům je ideálním místem pro ty, kteří hledají útočiště od stresu a shonu městského života. Můžete si zde užívat pohodu a soukromí, zatímco budete obklopeni krásnou jesenickou přírodou, a to vše v bezprostřední blízkosti lesa.
Představte si rána, kdy se probouzíte s výhledem na hory, dny plné aktivit na čerstvém vzduchu a večery strávené u krbu s rodinou. Klid poskytuje velká zahrada, na kterou je jedinečný výhled z terasy.

Dům se skládá z nadzemního podlaží o dispozici 5+1 a suterénu se vstupem do zahrady. V suterénu se nachází garáž a kotelna. Velkou část sklepních prostor lze přetvořit na volnočasovou místnost s vnitřním posezením, hernou či saunou. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě včetně obecní kanalizace a plynu.

Tento dům je perfektní ať už hledáte nový domov pro svou rodinu nebo chytrou investici se stabilní návratností.

Oblast je ideální jak pro milovníky letního, tak i zimního sportu. V okolí se nachází množství tras pro cykloturistiku, pěší turistiku, sjezdové i běžecké lyžování. Ve Vrbně se nachází také singletrail (modrý, červený a černý) a další moderní traily v Malé Morávce - Kopřivná a v Karlově.

PENB uvádí třídu F. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto výjimečného rodinného domu. Využijte jedinečné příležitosti a vytvořte si místo pro svou rodinu nebo skvělou investici do budoucnosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vrbně pod Pradědem.