Prodej bytu 2+1, Plzeň, Havlíčkova, 65 m2

Havlíčkova, Plzeň, Jižní Předměstí

4 200 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 20 016 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHavlíčkova, Plzeň, Jižní Předměstí
ID24388
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná65 m2
Patro3. z 5
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod

Origo partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Předmětem nabídky k prodeji je moderní, zděný byt s dispozicí 2+1 o výměře cca 65 m2. Byt se nachází nedaleko historického centra Plzně v ulici Havlíčkova.

Nabízený byt byl v roce 2024 částečně rekonstruován, byla osazena nová plastová okna, instalován sádrokartonový podhled pro zajištění atraktivity bytu, osazena nová kuchyňská linka, částečně podlahové krytiny a nová topná tělesa. V kuchyni je nová kuchyňská linka vybavena vestavěnými spotřebiči jako je elektrická varná deska, elektrická trouba, myčka na nádobí, digestoř. Z kuchyně se vchází do obývacího pokoje, přes který se prochází ložnice. Obytné pokoje nejsou zařízené a nabízí tak novým uživatelům prostor pro zařízení dle vlastních potřeb. Z předsíně, kde je dostatek místa pro šatník a botník, se vstupuje do moderní koupelny. V moderní koupelně je sprchový kout, umyvadlo se skříňkou a toaleta. Samozřejmostí je připojení na internet a TV. Podlahu kryje vinyl, laminátová plovoucí podlaha nebo dlažba, okna jsou plastová. Topení zajišťují moderní elektrická topná tělesa s wifi ovládáním na dálkový systém. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler. Společné prostory jsou udržované.

K bytu náleží právo užívat sklepní kóji, umístěnou v prvním podzemním podlaží. Sklepní kóje je vhodná k umístění sportovních nebo sezónních věcí. Parkování je možné v přilehlé ulici Havlíčkova.

Bytový dům se nachází v docházkové vzdálenosti historickému centru města, což umožňuje velmi dobrou dostupnost. V těsné blízkosti je bezpočet kulturních a restauračních zařízení, lékař, park, sportoviště, pošta, nákupní možnosti, škola, MHD atd.

Pokud hledáte moderní bydlení v centru města, je tato nabídka určená právě Vám.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Plzni.