Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, Bohuslava Martinů, 215 m2

Bohuslava Martinů, Frýdek-Místek

8 290 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně veškerých poplatků a právního servisu
Hypotéka od 39 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBohuslava Martinů, Frýdek-Místek
ID12894
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná215 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy125 m2
Podlahová plocha215 m2
Plocha nemovitosti1130 m2
Elektřina120V, 230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Ústřední dálkové
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Frýdku-Místku

Popis

Je mi potěšením vám nabídnout rodinný dům v žádané lokalitě na ul. B.Martinů v části obce Místek, kde budete mít dostatek soukromí a zároveň veškerou občanskou vybavenost.

Tento kvalitně postavený cihlový dům s užitnou plochou 215 m2 má tři podlaží, velký půdní prostor a stojí na pozemku o velikosti 1 130 m2. Výhodou je také rozkvetlá zahrada s jabloněmi a zastřešená terasa s úžasným posezením, která je ideální pro večerní grilování.

Velmi zajímavé a prakticky vymyšlené je přízemí domu, které je částečně zapuštěné do terénu a nachází se zde garáž, sklepy, prádelna a také odhlučněná místnost, která slouží jako zkušebna. Z boční strany domu je hlavní vchod s předsíňkou a hala s vyvýšeným stropem a točitými dřevěnými schody.

V prvním patře najdete velkou kuchyň s jídelnou, obývací pokoj se samostatným vstupem na terasu ( 5 m2 x 3,5 m2), ložnici, galerii a samostatné WC s umyvadlem. Ve druhém podlaží jsou dva samostatné pokoje s lodžií a balkonem, pracovna, komora s regály pro uskladnění např. úklidových potřeb a koupelna s rohovou vanou a toaletou. Půdní prostory si pak můžete dále upravit dle vlastních představ a vybudovat zde nové místnosti.

Je důležité zmínit také to, že dům nebyl postaven za účelem investice, takže se při výstavbě dbalo
především na kvalitu materiálů i samotných prací. Zkoulaudován byl v roce 1999 a prodávající jsou prvními majiteli.

Teplo i ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem Immergas, který je napojen na samostatný komínový tah dvouprůduchového (zděného) a vyvložkovaného komínu. Dům má klasická dřevěná okna, která nejenže dodávají domu elegantní vzhled, ale také zajišťují vysokou energetickou účinnost, což vám pomůže snížit náklady na vytápění v zimních měsících.

Jedním z velkých benefitů je také kompletní dokumentace (půdorysy, revizní a technické zprávy ohledně elektroinstalace, vytápění apod., dále stavební deník, kolaudační rozhodnutí, zprávu o radonovém průzkumu i PENB).

Pokud máte vážný zájem o prohlídku, tak mě neváhejte kontaktovat. Velmi ráda vám tento skvělý dům ukážu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku.