Prodej rodinného domu, Sokoleč, V Olšinkách, 263 m2

V Olšinkách, Sokoleč

11 590 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK
Hypotéka od 55 235 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaV Olšinkách, Sokoleč
IDSokoleč
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná263 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti437 m2

Origo partneři v Sokolči

Popis

Krásný rodinný dům na prodej v obci Sokoleč, na adrese V Olšinkách 322. Tento prostorný dům má zástavěnou plochu 163 m2 a nachází se na pozemku o velikosti 437 m2. V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem, 2 ložnice, pracovna, kuchyň se špížem, prostorná chodba, WC a koupelna. V druhém patře jsou další 2 místnosti, WC se sprchovým koutem a podkroví o velikosti 78 m2, které lze dokončit podle svých představ.

Součástí domu je garáž o velikosti 28,5 m2, technická místnost s novým elektrokotlem a provozními nádobami, sauna s vyhřívací jednotkou a sklepy o celkové výměře 47 m2. Fasáda byla zateplena v roce 2019 a voda a kanalizace jsou místní. Dům má také vlastní jimku a studnu. Na zahradě se nachází bazén, pergola, udírna a vinný sklep. Velkou výhodou tohoto domu je jeho umístění s výhledem do parku s dětským hřištěm.

V obci Sokoleč najdete školu, mateřskou školu, poštu, úřad, obchod vzdálený pouhých 400 m, restaurace a několik hospod. Do Poděbrad je to 4 km, vlaková stanice je vzdálena 4 km, na Černý Most je to pouhých 25 minut jízdy autem. Tento rodinný dům je ideální pro ty, kteří hledají klidný a pohodlný život na venkově, ale s dobrou dostupností do města.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sokolči.