Prodej chaty, Vsetín, 100 m2

Vsetín

3 500 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání
Hypotéka od 16 680 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVsetín
IDVS00550
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy61 m2
Plocha nemovitosti460 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vsetíně

Popis

Chata s možností celoročního užívání v údolní části Hostýnsko-vsetínské hornatiny.
Nemovitost s číslem evidenčním (objekt pro rodinnou rekreaci) byla vystavěna v letech 1972-1974 a v průběhu dalších let byla renovována do současné podoby, kdy disponuje obytným prostorem pro rekreaci i početnější rodiny.
Technické údaje: konstrukční prvky - betonový základ s vyzděným přízemím (částečně zapuštěno do terénu), horní podlaží - dřevěný skelet - tzv.sendvičový obvodový plášť, příčky dřevěné. Okna - plastová, některá atypická zůstala původní - dřevěná. Střecha sedlová, pokryta pozinkovaným plechem. Vytápění - ústřední - v pokoji v suterénu krbová kamna s výměníkem a rozvodem do radiátorů v celé chatě. Pro potřebu vytápění pouze v patře jsou k dispozici otočná krbová kamna s průduchem.
Voda rozvedena z povrchové studny (na sousedním pozemku), splaškové vody svedeny do jímky.
Dispozice místností: suterén - zádveří, společenská místnost, spací kout, koupelna, WC, dílna. 1NP - veranda, obytná místnost s kuchyňským koutem, malá ložnice. Další dvě místnosti jsou přístupné samostatně z exteriéru a mohou sloužit i jako příslušenství k sauně, která se nachází v jejich blízkosti spolu s výstupem na dřevěnou, krytou terasu.
Na přilehlém pozemku o výměře 392 m2, který je svažitý, ale dostatečně zpevněný pomocí zídek a kaskád, se nachází pergola, sklad nářadí, udírna.
Nemovitost je v dobrém stavu, s pravidelnou údržbou a postupnou renovací částí chaty.
Nabídka vhodná pro zájemce, který ocení klidné místo v řídké zástavbě rekreační lokality, oblíbené zejména houbaři a vyznavači cyklokrosu (bike aréna), s výbornou dostupností do města. Přístup k chatě po zpevněné obecní komunikaci, parkování před chatou, při větším počtu návštěvníků pak na části přilehlé louky. Vlastní pozemek se zdá opticky rozlehlejší díky sousednímu lesu a loukám, což zajišťuje pocit dostatečné vzdušnosti, vzrostlý porost v okolí, oddělující sousední chaty, pak skýtá potřebné soukromí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Vsetíně.