Prodej pozemku pro bydlení, Tuchoměřice, Opuková, 1237 m2

Opuková, Tuchoměřice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaOpuková, Tuchoměřice
ID12919
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1237 m2
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice
Převod do OV

Origo partneři v Tuchoměřicích

Popis

O stavební pozemky v obci Tuchoměřice, nacházející se v těsné blízkosti hlavního města, je stále obrovský zájem. Ptáte se proč?
Odpověď je jednoduchá: pěkné okolí uprostřed polí, lesů, údolí s Únětickým potokem, malebný ráz obce, místní společenský život, dobrá občanská vybavenost a snadná dopravní dostupnost.
Díky svému strategickému umístění na okraji Prahy-západ, občanské vybavenosti a skvělé dopravní dostupnosti, je tato lokalita ideální pro všechny, kdo hledají klidný život v dosahu velkoměsta.

Právě teď máte šanci pořídit si stavební pozemek v nově vznikající vilové zástavbě v ulici Opuková v katastrálním území Kněžívka. Pozemek má ideální obdélníkový tvar, je rovinatý a jeho rozloha činí 1.237 m². Připojení na elektřinu, vodovod a kanalizaci je již připraveno na hranici pozemku. Maximální zastavitelnost pozemku, včetně zpevněných ploch, činí dle územního plánu 35 % jeho celkové rozlohy. Tento parametr vám poskytuje dostatek prostoru pro váš vysněný rodinný dům a krásnou zahradu.

Proč jsou Tuchoměřice dobrou volbou?
Blízkost Prahy: Život v příměstské obci blízko hlavního města vám nabízí kombinaci klidu vesnice a pohodlí velkoměsta. Můžete si užívat výhody klidného prostředí, aniž byste se museli vzdát blízkosti metropole.
Občanská vybavenost: V obci se nachází základní a mateřská škola, což ocení rodiny s dětmi.
Nákupní a zábavní centrum POP Airport: Toto centrum je doslova co by kamenem dohodil, a nabízí širokou škálu obchodů a zábavních možností.
Blízkost letiště Václava Havla Praha: Pouhých pár minut jízdy autem vás dělí od mezinárodního letiště, což je výhoda pro ty, kdo často cestují.
Dopravní dostupnost: Dálnice D7 a Pražský okruh. Rychlá a pohodlná doprava do Prahy i dalších částí České republiky je zajištěna díky blízkosti těchto důležitých dopravních tepen.
MHD: Zastávka MHD s přímými spoji na stanice metra Nádraží Veleslavín, Bořislavka nebo Zličín je v pěší vzdálenosti, takže se do centra Prahy dostanete rychle a pohodlně i bez auta.
Pozemek je volně přístupný.

Nezmeškejte tuto příležitost a kontaktujte mne ještě dnes! Váš nový domov může být právě v Tuchoměřicích.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Tuchoměřicích.